MARQ® (Gen 2) Captain (SD)

CIKKSZÁM: 010-02648-11
RAKTÁRON
998 900 Ft
db
SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
LEÍRÁSOK

MARQ® (Gen 2) Captain (SD)

CIKKSZÁM: 010-02648-11
RAKTÁRON
998 900 Ft
SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
LEÍRÁSOK
db

Tisztelt Ügyfeleink!

Ennél a terméknél utánvétes rendeléseket nem tudunk befogadni, mivel a kiszállítást végző partnerünk ilyen összeg esetén ezt nem teszi lehetővé.


MARQ CAPTAIN

A TÖKÉLETESSÉG KERESÉSE ÚJ VIZEKRE VISZ

JÁRJ JÁRATLAN UTAKON. TOLD KI A HATÁROKAT ÉS TÖRD ÁT A KORLÁTOKAT. AKARD A LEGJOBBAT. EGY OLYAN MODERN ÓRÁT KERESEL, AMI TÜKRÖZI A KALANDOZÁS IRÁNTI SZENVEDÉLYEDET.

LÉGY TE A PARANCSNOK

A KERÁMIA LÜNETTÁVAL ÉS AZ AZON JELÖLT REGATTA STOPPERREL

ELLENÁLLÓNAK KÉSZÜLTÉL. AZ ÓRÁD IS.

5-ÖS SZINTŰ TITÁNIUMBÓL KÉSZÜLT

DOMBORÚ ZAFÍRKRISTÁLY LENCSE

BIZTOSÍT ÉLES KÉPET

LENYŰGÖZŐ AMOLED KIJELZŐ

ÉS ÉRINTŐKÉPERNYŐ

URALD AZ ÓCEÁNOKAT

AZ EGYEDÜLÁLLÓ FRANCIA CSÍKOS JACQUARD-SZÖVÉSŰ SZÍJJAL

NAVIGÁLJ A TENGEREN

A PÁROSÍTOTT CHARTPLOTTEREDDEL

DIZÁJN MINDENEK FELETT

A kormány melletti, modern, luxus életvitelre készült, ez a verseny ihlette, jacquard szövésű nejlon óraszíjas időmérő lenyűgöző AMOLED érintőképernyővel és hagyományos gombvezérléssel is rendelkezik. Ultraellenálló, 46 mm-es méretű 5-ös szintű titánium tokozással készült.

AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

Hihetetlen akkumulátoros teljesítmény, mely veled tart a kalandokban. Az újratölthető lítium telep akár 16 napon át képes ellátni az órát, vagy folyamatosan bekapcsolt kijelző mellett akár 6 napig.

REGATTA IDŐMÉRŐ

A verseny kezdete előtt már visszaszámol a pisztoly eldördüléséig, a GPS segítségével pedig kiszámítja az ideális helyzetet.

ADATOK TOVÁBBÍTÁSA

Kövess figyelemmel olyan adatokat, mint a vízmélység, motorfordulat, szél, vagy számos egyéb - közvetlenül a csuklódon. Ehhez csak kapcsold össze a MARQ Captain órát arra alkalmas készülékkel.

EMBER A VÍZBEN

Rögzítsd ember a vízben pontot egy egyszerű gombnyomással. Az iránymutató és a távolság jelző segít a gyors mentésben.

AUTOPILOT VEZÉRLÉS

Ha nem is vagy a kormánynál, irányíthatod a hajódat. Változtass az irányon, indíts valamilyen lekövetendő mintát vagy kövess egy GPS útvonalat.

FUSION-LINK™ HANGRENDSZER

Vezéreld a fedélzeti szórakoztatórendszeredet az órádról az előre telepített Fusion-Link™ Lite alkalmazással.

ÁTOFOGÓ KAPCSOLÓDÁSI LEHETŐSÉGEK

A MARQ Captain képes kapcsolódni egyes Garmin chartplotterekkel és képes vezérelni MFD funkciókat, például a nagyítást, a képernyő felosztások gyorsbeállításait, Fusion® hangrendszert, autopilotot és számos egyebet.

ÚTPONTOK MEGJELÖLÉSE

Nincs szükség visszatérni a kormány mellé, hogy megjelöld a fogások helyét. Használd az órád, hogy a chartplotteren is elérhetően rögzíts útpontokat.

GARMIN SAILASSIST™ FUNKCIÓK

Ha a vitorlázásról van szó, ne csak időzítsd az indulást, lásd is. Hozz létre virtuális startvonalat a tökéletes starthoz. A csapásváltás-asszisztens segít az irányváltásokban.

RIASZTÁSOK ÉS ÉRTESÍTÉSEK

A jobb helyzetismeret érdekében a MARQ Captain képes riasztani az ár/apály változáskor vagy a horgonycsúszáskor.

CSAPÁSVÁLTÁS-ASSZISZENS

Tervezd meg a taktikádat ha arra alkalmas okostelefonnal párosítod, például a csapásváltás-asszisztens, így biztosan a szélnek megfelelően navigálhatsz.

BLUECHART® g3 TÉRKÉPEK

A MARQ Captain támogatja a partmenti térképeket, melyek Navionics® adatokat is tartalmaznak.

CSUKLÓN MÉRT PULZUS

Az optikai pulzusmérő figyeli a tevékenységeid intenzitását, valamint a szívritmus variabilitását, ezáltal kiszámítva a stressz-szintedet. Sőt, akár a víz alatt is méri pulzusod mellkaspánt nélkül is.

EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT NYOMON KÖVETÉSE

Rögzíts 2 perces állapotot, hogy lásd kulcsfontosságú statisztikáidat többek közt pulzusszám változás, pulzoximéter, légzés, stressz. Ezután generálj egy riportot ezekkel a statisztikákkal a Garmin Connect alkalmazásodban a kompatibilis okostelefonodon.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS

Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

BODY BATTERY™ ENERGIASZINT-FIGYELÉS

Optimalizálja tested energiaszintjét a napod során, a pulzusszám ingadozása, a stressz, az alvás és egyéb adatok segítségével, így tudni fogod, mikor célszerű edzened vagy pihenned.

STRESSZ NYOMON KÖVETÉSE

A pulzusszám variábilitását használja az óra a stressz-szint pontszámának számításához. Így tudhatod, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napod van.

SPORTALKALMAZÁSOK

Légy sportos az előre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az terepfutás, úszás, kerékpározás, túrázás, evezés, golfozás, szörfözés, falmászás de ezen felül még rengetek opció áll rendelkezésedre.

MENNYIRE VAGY KÉSZ AZ EDZÉSRE?

Az ébredés pillanatától kezdve pontozva láthatod az alvásod minőségét, regenerálódási állapotodat, edzésterhelésedet és számos egyebet. Ezekből láthatod, mennyire kell keményen edzened vagy inkább pihenned kellene.

HRV ÁLLAPOT

Kapj egy átfogó képet az egészségedről, edzés állapotodról, regenerálódásodról alvás alatti pulzusszám változás alapján az új Firstbeat Analytics™ csapat fejlesztésén keresztül.

EDZÉSÁLLAPOT

Az olyan új mutatók segítségével, mint például a HRV állapota, a közelmúltban végzett edzéstörténet és teljesítmény, könnyen betekintést nyerhetsz általános erőfeszítésébe – és abba, hogy produktívan edzz, csúcsot teljesíts vagy megfeszülés nélkül.

FUTÁSI ERŐ

Kapj folyamatos mérést a csuklódra, hogy lásd mennyi erőt fejtesz ki az útvonalon, ha Running Dynamics Pod-dal vagy HRM-Pro pulzuspánttal futsz.

ANIMÁLT EDZÉSEK

Könnyedén követhető, animált kardió, erősítő, jóga, pilátesz edzéseket nézhetsz az órád kijelzőjén. Válassz az előre betöltött edzések közül, de ezeken felül továbbiakat is letölthetsz a Garmin Connect alkalmazásból.

GARMIN EDZŐ

Ezek az ingyenes, testreszabott edzéstervek szakértő edzők útmutatásait tartalmazzák, alkalmazkodnak hozzád és céljaidhoz. Az edzések közvetlenül a Garmin Connect alkalmazásból szinkronizálódnak az órádra.

VIZUÁLIS VERSENY ELŐREJELZŐ

Futástevékenységedre és általános edzettségi szintedre alapozva ez a funkció becslést ad arra vonatkozóan, hogy a kívánt távon milyen tempót tudnál futni. A trendadatok azt mutatják, hogy az edzés milyen hatással van az idő múlásával.

PACEPRO™ STRATÉGIA

A maga nemében egyedülálló PacePro funkció segít lépést tartani és fokozatosan felépíteni a versenypálya stratégiát.

VO2 MAX

Edzz okosabban a VO2 max segítségével, mely jelzi, hogy milyen teljesítményre számíthatsz. Terepfutásnál alkalmazkodik a hőség vagy magasságviszonyok által okozott teljesítménybeli változásokhoz.

VALÓS IDEJŰ STAMINA

Kövesd nyomon és monitorozd erőfeszítésedet - kerüld el a túlerőltetést a kerékpározás vagy a futás tevékenység elején.

JET LAG TANÁCSADÓ

Csökkentsd a jet lag hatásait, ebben segít a tanácsadó, mely javaslatot ad a fények, alvás időzítése és gyakorlatok tekintetében a következő hosszabb utazásod alkalmával. Add meg a Garmin Connect naptárban az utazásod részleteit és látni fogod, tested miként alkalmazkodik az új időzónához (hamarosan elérhető).

NAPI AJÁNLOTT EDZÉSEK

Lásd egyben az egész heti ajánlott edzéseket, ami minden futás után a teljesítményed, regenerálódásod alapján változik, úgy mint az elkövetkezendő versenyek közelednek a Garmin Connect™ alkalmazás naptárában

REGENERÁLÓDÁSI TANÁCSADÓ

Minden edzés után regenerálódási idő javaslatot kapsz, mely mutatja, mennyit célszerű várni a következő megterhelés előtt. Ez figyelembe veszi a stressz, alvás vagy napi aktivitás adatait is.

MULTIKONTINENS TOPOGRAFIKUS TÉRKÉPEK

A TopoActive Europe térképek előre betöltve érkeznek, melyekkel könnyebben fedezhetsz fel. Láthatod a terepvonalakat, magasságokat, csúcsokat, parkokat, partvonalakat, folyókat és tavakat, valamint számos egyebet. További térképeket tölthetsz le Wi-Fi® kapcsolaton keresztül.

GOLFPÁLYÁK

Színes CourseView pályákat tartalmaz több, mint 42000 golfközpontban világszerte, melyeken egy gombos célzás és a PlaysLike Distance távolságmérés is rendelkezésre áll.

SÍTÉRKÉPEK

Irány a lejtő! Az előre betöltött topográfiai és SkiView™ térképekkel láthatod több, mint 2000 pálya nevét, nehézségi fokát.

SATIQ™ TECHNOLÓGIA

A Multi-band GNSS SatIQ technológiával kiemelkedő helymeghatározást és pontosságot biztosít minden körülmények között, miközben optimális energiafelhasználást nyújt.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

ÁRFOLYAMKÖVETÉS

Kövesd nyomon 50 kedvenc árfolyamodat3 — közvetlenül a csuklódról — a Stocks alkalmazás segítségével. Csak egy pillantást vess a kijelzőre, hogy lásd az árfolyamváltozást és trendeket a nap folyamán.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő fizetési szolgáltatás használata esetén.

ZENEI ALKALMAZÁSOK

Töltsd le a lejátszási listáidat a Spotify, Deezer vagy Amazon Music fiókodból (további előfizetésre lehet szükség), így vezeték nélküli fülhallgatóddal hallgathatod zenéidet.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK

Ha nem érzed magad biztonságban vagy ha az órád balesetet érzékelt, a segélyhívási és balesetérzékelési funkció5 elküldi helyzeted a vészhelyzeti elérhetőségekre.

2 Nem egészségügyi készülék, nem alkalmas diagnózis felállítására vagy az egészségügyi állapot pontos nyomon követésére. A pulzoximéter nem minden országban érhető el.
3 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. Minden, a Stocks alkalmazásból származó adat tájékoztató jellegű, nem kereskedésre szánt funkció. Bővebb információ Twelvedata.com/stocks az értéktőzsde szolgáltatásról.
5 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod compatible smartphone. A biztonsági és nyomonkövetési információkért látogass el a következő oldalra: Garmin.com/safety.
A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A SPOTIFY és a Spotify logó egyebekkel együtt a Spotify AB bejegyzett védjegye. Az Amazon Music és minden kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. védjegye.