A Garmin Running Clubról

A Garmin Running Clubot 2021. nyarán indítottuk. A fő cél egy olyan futóközösség létrehozása volt, amelyben a kezdőktől a haladókig mindenki megtalálja a számára szimpatikus tematikájú edzésnapokat, közben pedig egymással és a Garmin órákkal, szoftverekkel is ismerkedünk. A futáson túl tehát a megfelelő óra kiválasztásában is segítünk, illetve tanácsokat adunk meglévő Garmin órádhoz, hogy minél hatékonyabban kihasználhasd a benne rejlő tudást.

A futóklub edzései ingyenesek, a futásokat szorgalmasan látogatók pedig még különféle sportos Garmin ajándékokat is megszerezhetnek. Hét közben a Klubtól indulva városi futásokkal várunk, minden második hétvégén pedig terepfutással mozgatjuk át az aszfalton megfáradt lábakat.

A futásokat kiváló edzők vezetik, alkalmanként más-más tematikával - az egyszerű ismerkedős kocogástól a résztávos edzéseken át a futótechnika fejlesztéséig.

A Klub címe: 1133 Budapest Visegrádi u. 80. (a Garmin Bemutatóteremmel megegyező épülettömb másik oldala).

Facebook csoportunk, ahol minden szükséges információt megtalálsz a klubról és az egyes edzésekről, tehát ide érdemes csatlakoznod: