NaviGuide Magyarország térképfrissítés

Elkészült a NaviGuide Magyarország térkép 2024.06 NT frissítése.

A térkép 3 változatban érhető el, a letöltési linkeket lentebb találja.

  • SD kártyás verzió
  • Készülékbe előre betöltött verzió
  • Számítógépre telepíthető verzió

 

Fontosabb változások:

- M6 autópálya új szakasza Bólytól Ivándárdáig
- 86-os főút új Mosonmagyaróvár elkerülő szakasza
- Nyíregyháza délnyugati elkerülő (3325, 3317 sz. utak)
- M2 autóút új 27-es kijárata a gödi Samsung gyárnál, valamint a 21-es kijáratnál a Tesco körforgalom új kijárata Alagimajor felé
- Több mint 650 új utca és 4450 házszám országszerte.


Letöltési lehetőségek

1. SD kártyás verzió (72,1 MB)

Azoknak, akik előre programozott SD kártyával rendelkeznek. Akár a GPS készülékkel együtt vásárolták, vagy külön vásárolták.
 

Töltse le a fájlt egy ideiglenes mappába a számítógépen, majd csomagolja/tömörítse ki!
Ellenőrizze a NaviGuide Magyarország SD kártyáján az írásvédelmi kapcsolót. Ez a kártya oldalán található, és az érintkezők irányába kell állnia, hogy az írásvédelem feloldásra kerüljön! MicroSD kártyákon ilyen kapcsolót nem kell keresni.
Helyezze be a NaviGuide-ot tartalmazó SD kártyát a számítógéphez csatlakoztatott kártyaolvasóba! A készülékek is használhatóak kártyaolvasóként.
Fontos, hogy a számítógépre csatlakoztatott Garmin készülék kettő meghajtóként jelenik meg. Az SD kártya olvasó - operációs rendszertől függően - "Cserélhető lemezes meghajtó"-ként jelenik meg (nem a "Garmin" vagy “nüvi”, "zumo", stb. meghajtó), ebben kell megkeresni a Garmin mappát és az említett állományt.
Másolja át az SD kártyára a kicsomagolt/kitömörített "gmapsupp.img" nevű fájlt az ott található, ugyanilyen nevű fájl felülírásával!
Az új térkép telepítése után ajánlott a GPS készülék szoftver verzióját is ellenőrizni, hogy létezik -e hozzá frissítés!
Ezt a Garmin Express alkalmazással lehet megtenni.

Garmin Express


Figyelem!

Ez a frissítés csak azzal az SD kártyás, microSD kártyás Magyarország térképekkel használható, amelyiken a “\Garmin” mappában megtalálható egy "gmapsupp.unl" nevű fájl is! Régebbi kártyákon nincs ilyen fájl, és azokon a friss térkép nem működik.
Kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz segítségért!

 

2. Készülékbe előre betöltött NaviGuide Magyarország (NEM CD-S!!!) verzió (72,1 MB)

Azoknak, akiknek készülékébe gyárilag NaviGuide Magyarország térkép volt betöltve (kizárólag nüvi 30, 40, 50, 52, 205, 205W, 215, 215W modellek egyes készülékei).
 

Töltse le a fájlt egy ideiglenes mappába a számítógépen, majd csomagolja/tömörítse ki!
Csatlakoztassa készülékét a számítógépéhez. Operációs rendszertől függően "Garmin" vagy "nüvi" meghajtóként jelenik meg a készülék.
Másolja át a "Garmin" (nüvi 30, 40, 42, 50, 52 esetében "map" nevű) mappába a kicsomagolt/tömörített "gmapsupp.img" nevű fájlt az ott található, ugyanilyen nevű fájl felülírásával!
Az új térkép telepítése után ajánlott a GPS készülék szoftver verzióját is ellenőrizni, hogy létezik -e hozzá frissítés!
Ezt a Garmin Express alkalmazással lehet megtenni.

Garmin Express

Kizárólag az NT, vagy NTU verziójú térképeket futtató készülékekhez használható!

 

3. Magyarország (CD-s telepítő BaseCamp szoftverhez)

Azoknak, akik CD-s NaviGuide Magyarország termékkel rendelkeznek. Letöltés után tömörítse ki a ZIP állományt, majd futtassa a kicsomagolt/kitömörített “CD_Contents” mappában található setup.exe telepítő fájlt! Telepítés közben a BaseCamp szoftver a gépen ne fusson!
Kizárólag az NT, NTU verziójú térképeket futtató készülékekhez használható!