Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok, védjegyek

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható.

A "Garmin" név és a hozzá kapcsolódó logók a Garmin Inc. bejegyzett védjegyei, jogosulatlan felhasználásuk büntetőjogi eljárást von maga után. A www.garmin.hu-n megjelenő összes anyag (cikkek, fotók, logók, stb.) szerzői jogvédelem alá esnek, bármilyen célból történő újrafelhasználásuk kizárólag a Navi-Gate Kft. írásbeli engedélyével lehetséges.

A www.garmin.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját weboldalán az Navi-Gate Kft. külön hozzájárulása nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen tartalmi elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.garmin.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a Navi-Gate Kereskedelmi Kft. írásos hozzájárulás esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

A honlap tartalma

A honlapon található tartalmak kizárólag tájékoztató jelleggel kezelendők. A tartalmak jóhiszeműen kerültek feltöltésre; a tartalmakra, azok pontosságára, teljességére a Navi-Gate Kereskedelmi Kft. nem vállal felelősséget.

Az Navi-Gate Kereskedelmi Kft. és annak alkalmazottjai nem vállalnak felelősséget a https://www.garmin.hu tartalmai alapján keletkezett közvetlen, vagy közvetett károkért, profitkiesésért.

A webáruház tartalmazhat olyan hivatkozásokat (hiperlinkeket), amelyek más webhelyekre mutatnak, ezek az Navi-Gate Kereskedelmi Kft. független harmadik felek birtokában lévő webhelyek, ebből adódóan az Navi-Gate Kereskedelmi Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a hivatkozott webhelyek tartalmáért, az azokon keresztül elérhető termékekért, szolgáltatásokért.

Felelősség kizárása

A Navi-Gate Kereskedelmi Kft. nem vállal semminemű felelősséget az adatvesztésből, a szoftver-helyreállításból, állási időből az oldal használójánál keletkezett károkért, illetve elmaradt haszonért.

A Navi-Gate Kereskedelmi Kft. nem vállal semminemű felelősséget továbbá a termék megvásárlójánál bármilyen okból a termék használata során jelentkező következménykárokért sem. A termék megvásárlója által a termékeken használt, tárolt, képzett adatok rendszeres mentése a termék birtokosának kötelezettsége.

A Navi-Gate Kereskedelmi Kft. továbbá nem felelős az alábbiakért:

Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap és/vagy a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.

A webáruházban megjelenített termék kifogyása.

Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

Bármely irat - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - elvesztése, vagy megsemmisülése.

Bármely szoftver nem megfelelő működése.

Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A Navi-Gate Kereskedelmi Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A viszonteladás kizárása

A regisztrált viszonteladók kivételével a webáruház vásárlói az Általános Szerződési Feltételekben feltüntetett vásárlási feltételekkel kizárólag saját használatra jogosultak termékeket vásárolni, nem jogosultak azonban viszontértékesítési tevékenység folytatására.

A békéltető testületek illetékességi területe

Békéltető testület neve

Békéltető testület székhelye

Illetékességi terület

Budapesti Békéltető Testület

Budapest

Budapest

Baranya Vármegyei Békéltető Testület

Pécs

Baranya vármegye, 
Somogy vármegye, 
Tolna vármegye

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei 
Békéltető Testület

Miskolc

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, 
Heves vármegye,
Nógrád vármegye

Csongrád-Csanád Vármegyei 
Békéltető Testület

Szeged

Békés vármegye, 
Bács-Kiskun vármegye, 
Csongrád-Csanád vármegye

Fejér Vármegyei Békéltető Testület

Székesfehérvár

Fejér vármegye, 
Komárom-Esztergom vármegye, 
Veszprém vármegye

Győr-Moson-Sopron Vármegyei 
Békéltető Testület

Győr

Győr-Moson-Sopron vármegye, 
Vas vármegye,
Zala vármegye

Hajdú-Bihar Vármegyei Békéltető Testület

Debrecen

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, 
Hajdú-Bihar vármegye,
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye

Pest Vármegyei Békéltető Testület

Budapest

Pest vármegye