MARQ® (Gen 2) Aviator (SD)

RAKTÁRON
1 083 900 Ft
SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
LEÍRÁSOK

MARQ® (Gen 2) Aviator (SD)

CIKKSZÁM: 010-02648-01
RAKTÁRON
1 083 900 Ft
db

Tisztelt Ügyfeleink!

Ennél a terméknél utánvétes rendeléseket nem tudunk befogadni, mivel a kiszállítást végző partnerünk ilyen összeg esetén ezt nem teszi lehetővé.


MARQ AVIATOR

A TÖKÉLETESSÉG KERESÉSE ÚJ HORIZONTRA LEL

A ROHANÁS ÉLTET. A FELFEDEZÉS IRÁNTI VÁGYAD NYUGHATATLANNÁ TESZ. A LEGJOBBAT AKAROD. EGY OLYAN MODERN ÓRÁT KERESEL, AMI TÜKRÖZI A REPÜLÉS IRÁNTI SZENVEDÉLYEDET.

ISMERD A PONTOS IDŐT MINDENHOL

A 24 ÓRÁS GMT LÜNETTÁVAL

ELLENÁLLÓNAK KÉSZÜLTÉL. AZ ÓRÁD IS.

5-ÖS SZINTŰ TITÁNIUMBÓL KÉSZÜLT

DOMBORÚ ZAFÍRKRISTÁLY LENCSE

BIZTOSÍT ÉLES KÉPET

LENYŰGÖZŐ AMOLED KIJELZŐ

ÉS ÉRINTŐKÉPERNYŐ

TÁRD KI BÜSZKÉN SZÁRNYAIDAT

A REPÜLÉS IHLETTE KEMÉNYÍTETT TITÁNIUM ÓRASZÍJJAL

JET LAG TANÁCSADÓ

SEGÍT AZ ÚJ IDŐZÓNÁKHOZ ALKALMAZKODNI

DIZÁJN MINDENEK FELETT

Időtlen és valós. Ez a célszerűen megálmodott modern, luxus időmérő merevített titánium óraszíjjal rendelkezik. Lenyűgöző AMOLED érintőkijelző, hagyományos gombos vezérlés, 46 mm-es tokozás és 5-ös szintű titánium teszi ultraellenállóvá.

AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

Hihetetlen akkumulátoros teljesítmény, mely veled tart a kalandokban. Az újratölthető lítium telep akár 16 napon át képes ellátni az órát, vagy folyamatosan bekapcsolt kijelző mellett akár 6 napig.

KÖZVETLEN NAVIGÁCIÓ

Navigálj a célpontod felé a világméretű repülős adatbázissal. A Közeli funkció használatával a legközelebbi repteret is elérheted.

MOZGÓ TÉRKÉP

Érintéssel is mozgathatod a térképet és rámutathatsz az útpontokra a további információkért. Ezen felül akár NEXRAD radar1 is ráhelyezhető az útvonaladra.

JET LAG TANÁCSADÓ

Csökkentsd a jet lag hatásait, ebben segít a tanácsadó, mely javaslatot ad a fények, alvás időzítése és gyakorlatok tekintetében a következő hosszabb utazásod alkalmával. Add meg a Garmin Connect naptárban az utazásod részleteit és látni fogod, tested miként alkalmazkodik az új időzónához (hamarosan elérhető).

IDŐJÁRÁSI INFORMÁCIÓK

Repülős időjárási adatok, például METAR, TAF és MOS2, így elérhetők a szél, látási viszonyok, barometrikus nyomás és számos egyéb1.

METEOGRAM FUNKCIÓ

Grafikusan is megjeleníthetők a MOS előrejelzések egyes repülőtereken2, a becsült hőmérsékletváltozással, szél, harmatpont, felhőzet, csapadék valószínűséggel és számos egyébbel.

HSI IRÁNYMUTATÓ

A műszerhez hasonló HSI iránymutató elvezet az úticélodig, így könnyedén láthatod, balra vagy jobbra tértél el a kívánt repülési iránytól.

PULZOXIMÉTER

Ellenőrizd véroxigénszintedet3 hogy lásd, miként reagál a tested magasabban, a ritkább légrétegekben.

REPÜLŐTÉR INFORMÁCIÓ

Láthatod a futópálya irányát (a szél adatokkal együtt1), hosszát és a frekvenciákat.

BAROMETRIKUS MAGASSÁGMÉRŐ

Lásd, ha elérted a kívánt magasságot - vagy kapj rezgő értesítést, ha olyan magasságba érsz, ahol szükséges lehet külső oxigénellátásra.

REPÜLÉS NAPLÓZÁSA

Felszálláskor automatikusan elindul a repülés követése. Később pedig automatikusan átkerül a dátum, repülés hossza és az útvonal a flyGarmin.com® fiókba1.

VÉSZHELYZETI ÜZEMMÓD

Aktiváld, így láthatod a legjobb siklási sebességet, becsült siklási távolságot és siklási időt motorral kapcsolatos probléma esetén. Látni fogod az iránymutatót a legközelebbi repülőtérig és a lehetséges alternatívák listáját.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ RIASZTÁSOK

Beállíthatsz értesítéseket új METAR és TAF jelentésekre, ha a célrepülőtérnél változnak a viszonyok vagy az oldalszél átlép egy küszöböt, és még számos egyebet.

RIASZTÁSOK ÉS IDŐZÍTŐK

Kézzel megadhatsz rezgő riasztást, melyek emlékeztetnek az üzemanyagtartályok váltására, vagy egyéb, kritikus feladatok végrehajtására.

UTC ÉS IDŐZÓNÁK

Az óraszámlap mutatja az UTC időt és akár több időzónát is, így pontosan tudni fogod a napszakot.

REPÜLÉSI TERVEK ÁTVITELE

Töltsd át a repülési tervedet a Garmin Pilot™ alkalmazásból1 a D2 Mach 1 órádra, így láthatod azokat az útpontokat, melyeket utad során érintened kell.

CSUKLÓN MÉRT PULZUS

Az optikai pulzusmérő figyeli a tevékenységeid intenzitását, valamint a szívritmus variabilitását, ezáltal kiszámítva a stressz-szintedet. Sőt, akár a víz alatt is méri pulzusod mellkaspánt nélkül is.

LÉGZÉSFIGYELÉS

Láthatod légzésed a napod során, alvás közben és légzőgyakorlatok vagy jóga folyamán.

HEALTH SNAPSHOT™ FUNKCIÓ

Rögzíts 2 perces állapotot, hogy lásd kulcsfontosságú statisztikáidat többek közt pulzusszám változás, pulzoximéter, légzés, stressz. Ezután generálj egy riportot ezekkel a statisztikákkal a Garmin Connect alkalmazásodban a kompatibilis okostelefonodon.

STRESSZ NYOMON KÖVETÉSE

A pulzusszám variabilitását használja az óra a stressz-szint pontszámának számításához. Így tudhatod, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napod van.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS

Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

BODY BATTERY™ ENERGIASZINT-FIGYELÉS

Optimalizálja tested energiaszintjét a napod során, a pulzusszám ingadozása, a stressz, az alvás és egyéb adatok segítségével, így tudni fogod, mikor célszerű edzened vagy pihenned.

HIDRATÁLÁS NYOMON KÖVETÉSE

Naplózd napi folyadékbeviteled és fogyasztásod, kapj emlékeztetőt, ha célszerű hidratálnod. Akár automatikus célt is megadhatsz, mely igazodik az edzés közben kiizzadt mennyiséghez.

SPORTALKALMAZÁSOK

Légy sportos az előre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az terepfutás, úszás, kerékpározás, túrázás, evezés, golfozás, szörfözés, falmászás de ezen felül még rengetek opció áll rendelkezésedre.

MENNYIRE VAGY KÉSZ AZ EDZÉSRE?

Az ébredés pillanatától kezdve pontozva láthatod az alvásod minőségét, regenerálódási állapotodat, edzésterhelésedet és számos egyebet. Ezekből láthatod, mennyire kell keményen edzened vagy inkább pihenned kellene.

HRV ÁLLAPOT

Kapj egy átfogó képet az egészségedről, edzés állapotodról, regenerálódásodról alvás alatti pulzusszám változás alapján az új Firstbeat Analytics™ csapat fejlesztésén keresztül.

EDZÉSÁLLAPOT

Az olyan új mutatók segítségével, mint például a HRV állapota, a közelmúltban végzett edzéstörténet és teljesítmény, könnyen betekintést nyerhetsz általános erőfeszítésedbe – és abba, hogy produktívan eddz, csúcsot teljesíts megfeszülés nélkül.

FUTÁSI ERŐ

Kapj folyamatos mérést a csuklódra, hogy lásd mennyi erőt fejtesz ki az útvonalon, ha Running Dynamics Pod-dal vagy HRM-Pro pulzuspánttal futsz.

ANIMÁLT EDZÉSEK

Könnyedén követhető, animált kardió, erősítő, jóga, pilátesz edzéseket nézhetsz az órád kijelzőjén. Válassz az előre betöltött edzések közül, de ezeken felül továbbiakat is letölthetsz a Garmin Connect alkalmazásból.

GARMIN EDZŐ

Ezek az ingyenes, testreszabott edzéstervek szakértő edzők útmutatásait tartalmazzák, alkalmazkodnak hozzád és céljaidhoz. Az edzések közvetlenül a Garmin Connect alkalmazásból szinkronizálódnak az órádra.

VIZUÁLIS VERSENY ELŐREJELZŐ

Futástevékenységedre és általános edzettségi szintedre alapozva ez a funkció becslést ad arra vonatkozóan, hogy a kívánt távon milyen tempót tudnál futni. A trendadatok azt mutatják, hogy az edzés milyen hatással van az idő múlásával.

PACEPRO™ STRATÉGIA

A maga nemében egyedülálló PacePro funkció segít lépést tartani és fokozatosan felépíteni a versenypálya stratégiát.

VO2 MAX

Edzz okosabban a VO2 max segítségével, mely jelzi, hogy milyen teljesítményre számíthatsz. Terepfutásnál alkalmazkodik a hőség vagy magasságviszonyok által okozott teljesítménybeli változásokhoz.

NAPI AJÁNLOTT EDZÉSEK

Lásd egyben az egész heti ajánlott edzéseket, ami minden futás után a teljesítményed, regenerálódásod alapján változik, úgy mint az elkövetkezendő versenyek közelednek a Garmin Connect™ alkalmazás naptárában.

VALÓS IDEJŰ STAMINA

Kövesd nyomon és monitorozd erőfeszítésedet - kerüld el a túlerőltetést a kerékpározás vagy a futás tevékenység elején.

SATIQ™ TECHNOLÓGIA

A Multi-band GNSS SatIQ technológiával kiemelkedő helymeghatározást és pontosságot biztosít minden körülmények között, miközben optimális energiafelhasználást nyújt.

ABC ÉRZÉKELŐK

Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod, milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a háromtengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

CLIMBPRO FUNKCIÓ

A ClimbPro emelkedéstervezővel valós időben láthatod az aktuális és a várható emelkedőket, azok mértékét, távolságát.

MULTIKONTINENS TOPOGRAFIKUS TÉRKÉPEK

A TopoActive Europe térképek előre betöltve érkeznek, melyekkel könnyebben fedezhetsz fel. Láthatod a terepvonalakat, magasságokat, csúcsokat, parkokat, partvonalakat, folyókat és tavakat, valamint számos egyebet. További térképeket tölthetsz le Wi-Fi® kapcsolaton keresztül.

SÍTÉRKÉPEK

Irány a lejtő! Az előre betöltött topográfiai és SkiView™ térképekkel láthatod több, mint 2000 pálya nevét, nehézségi fokát.

GOLFPÁLYÁK

Színes CourseView pályákat tartalmaz több, mint 42000 golfközpontban világszerte, melyeken egy gombos célzás és a PlaysLike Distance távolságmérés is rendelkezésre áll.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.compatible smartphone.

ÁRFOLYAMKÖVETÉS

Kövesd nyomon 50 kedvenc árfolyamodat5 — közvetlenül a csuklódról — a Stocks alkalmazás segítségével. Csak egy pillantást vess a kijelzőre, hogy lásd az árfolyamváltozást és trendeket a nap folyamán.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő fizetési szolgáltatás használata esetén.

ZENEI ALKALMAZÁSOK

Töltsd le a lejátszási listáidat a Spotify, Deezer vagy Amazon Music fiókodból (további előfizetésre lehet szükség), így vezeték nélküli fülhallgatóddal hallgathatod zenéidet.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK

Ha nem érzed magad biztonságban vagy ha az órád balesetet érzékelt, a segélyhívási és balesetérzékelési funkció5 elküldi helyzeted a vészhelyzeti elérhetőségekre7.

1 Ha arra alkalmas okostelefonnal és adatelőfizetéssel használod.
2 Kizárólag amerikai repülőterekre érhető el.
3 Nem egészségügyi készülék. Nem alkalmas diagnózis felállítására, vagy az egészségügyi állapot pontos nyomon követésére. A pulzoximéter nem minden országban érhető el.
5 Ha Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. Minden, a Stocks alkalmazásból származó adat tájékoztató jellegű, nem kereskedésre szánt funkció. Bővebb információ Twelvedata.com/stocks az értéktőzsde szolgáltatásról.
7 Ha Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. A biztonsági és nyomonkövetési információkért látogass el a következő oldalra: Garmin.com/safety.
A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A SPOTIFY és a Spotify logó egyebekkel együtt a Spotify AB bejegyzett védjegye. Az Amazon Music és minden kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. védjegye.