GPSMAP 86s

RAKTÁRON
167 900 Ft
SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
LEÍRÁSOK

GPSMAP 86s

CIKKSZÁM: 010-02235-01
RAKTÁRON
167 900 Ft
db

Hajós kézi GPS készülék előre betöltött alaptérképpel

  • Vízálló, lebegő kialakítás, napfénynél is olvasható, 7,6 cm képátlójú kijelző, gombokkal vezérelhető kezelőfelület
  • Kompatibilis chartplotterekről adatfogadás
  • Távirányítóként is használható Garmin autopilot készülékekkel és egyes FUSION® hajós termékekkel
  • Támogatja az opcionális BlueChart® g3 térképeket
  • Állítható GPS szűrő segít kisimítani a sebesség és irányvonalakat
  • Kompatibilis telefonnal párosítva okosüzeneteket is fogadhat

Indulj útnak nyugodtan a GPSMAP® 86s kézi készülékkel. Legyen szó akár horgászatról vagy vitorlázásról, nyugodt lehetsz ezzel a tartalék navigációs eszközzel. Úszik a vízen és kiejlzője napfénynél is remekül olvasható. Ezen felül vezeték nélküli kapcsolódásaival virtuálisan kiegészíti a fedélzeti hajós eszközeidet.

Kapcsolódás a hajóval

Szinkronizáld a GPSMAP® 86s készüléked arra alkalmas Garmin chartplotterrel és műszerekkel, hogy valós idejű hajóadatokat láthass a kézikészüléked kijelzőjén. Ráadásul távirányítóként is működik Garmin autopilot használatakor, vagy egyes FUSION hajós eszközöknél. Ha már úton vagy, a beállítható GPS szűrő simítja el az irány és sebességadatokat, hogy nagy hullámzásban is pontosan lásd a haladás irányát.

Opcionális BlueChart g3 térképek

A GPSMAP® 86s előre betöltve tartalmaz egy világméretű alaptérképet. Ezen felül lehetőséget biztosítBlueChart g3 térképek használatára, így rendkívül széleskörű lefedettséggel, pontossággal navigálhatsz Garmin és Navionics® adatokkal. A részletes kontúrok akár 30 cm-es pontossággal mutatják a mederszerkezetet, jobban láthatók a mocsaras részek és a kikötők.

Maradj kapcsolódva

Fogadj okos értesítéseket a GPSMAP® 86s kézikészüléken arra alkalmas okostelefonodról. Ezen felül szinkronizálhatod a Garmin Explore portálon adataidat a felhőben található információkkal, így egyszerűbben kezelheted kedvenc helyeidet, nyomvonalaidat és útvonalaidat. A GPSMAP® 86s Wi-Fi®, ANT+® és Bluetooth® vezeték nélküli kapcsolódást is kínál a kiegészítők csatlakoztatására és a szoftverfrissítésekhez. Hosszabb utakon a belső, beépített akkumulátor akár 40 órás üzemidőt is biztosít (10 perces frissítésnél)1.

1Az akkumulátoros üzemidő a használat módjától függ.

A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A Bluetooth szó és jel, valamint logó a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett tulajdona.