vivofit jr. 3 Vasember állítható szíjjal

CIKKSZÁM: 010-02441-11
Kifutott termék
HOL VÁSÁROLHATOD MEG?
Kifutott termék
SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

vivofit jr. 3 Vasember állítható szíjjal

CIKKSZÁM: 010-02441-11
Kifutott termék
HOL VÁSÁROLHATOD MEG?
Kifutott termék
SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

ÖLTÖZZ BE!

A vívofit jr. 3 nem csupán egy gyermekeknek készült fitnesz-tevékenységkövető, ez egy olyan interaktív élmény, ahol a gyermek az aktív életvitelével oldhat fel izgalmas Marvel Bosszúállók kalandokat a hozzá tartozó alkalmazásban1.

 

Gyermeked bármerre kalandozhat ezzel az ellenálló, úszás közben is használható fitnesz-tevékenységkövetővel, még a quantumvilágban is.

 

A hősöknek nem kell töltő. A könnyedén cserélhető elem akár 1 évig is bírja.

 

Gyermeked bármilyen S.H.I.E.L.D. küldetésre készen áll a színes, cserélhető számlapos órával.

 

A szülők az alkalmazással1 kezelhetik gyermekeik ház körüli feladatait, valamint jutalmazhatják a kis szuperhősöket.

 

Élje újra gyermeked az Infinity Saga kalandjait. Az aktív élet számos Marvel Bosszúállók kalandot játékot és ikont old fel.

 

Kövesd a lépéseket, alvást és a napi tevékenységeket2 — nincs szükség a Végtelen Kövekre.

Vedd ki a részed ebből a hősies univerzumból.

A TEVÉKENYSÉGEK KALANDOKAT NYITNAK MEG

Te, mint segítő, társa lehetsz gyermekednek, miközben újabb kalandokat nyit meg és ismét átéli az Infinity Saga történéseit kedvenc Marvel Bosszúállók karaktereivel.

ÉRINTÉSES VERSENY

Már napi 60 aktív perccel újabb kalandokat nyithat meg, de minél többet mozog, annál több esélye lesz az izgalmas, okostelefonos játékban sikereket elérni.

GYŰJTHETŐ VÉGTELEN KŐ PONTOK

Ha eléri a napi kitűzött célokat, Végtelen Kövekkel jelzett pontokat gyűjthet, melyekkel Bosszúállók képeket oldhat fel.

FITNESZKÁRTYÁK

Vegyél fitneszleckéket Amerika Kapitánytól. Gyermeked alapvető fitneszgyakorlatokat tanulhat, például a négyütemű fekvőtámaszt, lefelé néző kutyát vagy egyebeket.

 
 

Több, mint csak egy fitnesz tevékenységkövető.

MÉRT TEVÉKENYSÉGEK

Újabb mért tevékenységekkel láthatod gyermeked lépéseit akár a játszótéren, fociedzésen vagy számos más alkalommal.Később a Garmin Jr.alkalmazásban1 áttekintheted ezeket.

SZÍNES KIJELZŐ

Még fényes, napos időben is jól látható a színes kijelző, melyet személyre is szabhattok, hogy még szórakoztatóbb legyen gyermeked számára Amerika Kapitány, Pókember és számos más Bosszúálló képével.

ICE (IN CASE OF EMERGENCY), VÉSZHELYZETI KISALKALMAZÁS

Nem árthat, ha fel vagy készülve. Add meg a vészhelyzeti kapcsolati elérhetőségedet az ICE kisalkalmazásban, így ha szükséges, gyorsan elérhető leszel.

Segítő kéz a szülőknek.

TEVÉKENYSÉGFIGYELÉS

A Garmin Jr. alkalmazással a szülők felügyelhetik gyermekük tevékenységeit, feladatait, alvását, házimunkáit és számos egyebet arra alkalmas eszközről.

HÁZIMUNKÁK ÉS JUTALMAK

Adj gyermekednek feladatot a ház körül az alkalmazásból1, és jutalmazd virtuális érmékkel. Ezeket az alkalmazáson belüli érméket előre megbeszélten beválthatod valós jutalmakra.

BARÁTI EMLÉKEZTETŐK

Ha feladatot adsz gyermekednek, arra emlékeztetőt is beállíthatsz, így értesítést kap és egy pici ikon is jelzi a feladat jellegét. Akár heti vagy napi ismétlődés is beállítható.

LÉPÉS KIHÍVÁSOK

A Toe-to-Toe™ lépés kihívásokkal a gyermekek a közelben levő barátaikkal mérkőzhetnek meg, így láthatják, ki lép többet megadott idő alatt. Akár a szülők is beszállhatnak a versenyekbe, arra alkalmas órájukkal.

MARADJATOK AKTÍVAK EGYÜTT

Akár gyermeked barátainak családjával is kapcsolódhattok a Garmin Connect alkalmazásban, így a Garmin Jr. alkalmazásban1 is láthatjátok egymást.

GYERMEK MÓD

Ha engedélyezed a gyermek módot a Garmin Jr. alkalmazásban1 gyermeked korlátozott módon, de hozzáférhet a kalandjaihoz, feladataihoz.

1 Szükséges a Garmin Jr. alkalmazás egy arra alkalmas szülői telefonra, mellyel kapcsolódhat a vívofit jr. 3
2 A tevékenységkövető csak tájékoztató jellegű információkat tartalmaz, pontosságát számos körülmény befolyásolhatja.
Okos készülék szüskéges, de nem tartozék.

© 2020 MARVEL
© Disney