quatix 7X Solar Edition

CIKKSZÁM: 010-02541-61
Kifutott termék
HOL VÁSÁROLHATOD MEG?
Kifutott termék
SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

quatix 7X Solar Edition

CIKKSZÁM: 010-02541-61
Kifutott termék
HOL VÁSÁROLHATOD MEG?
Kifutott termék
SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

PARADICSOM A VÍZEN ÉS AZON TÚL

A quatix 7X - Solar Edition GPS-es multisport okosórával minden olyan funkciót megkapsz a hajón, amire szükséged van és amiről eddig csak álmodtál.

 

Kevesebb töltés, több idő. Hozz ki belőle akár 37 napnyi okosórás, napelemes üzemmódot.

 

A Quatix 7X - Solar Edition a válasz, ha a hajódon is kapcsolatban akarsz maradni.

 

Érintsd vagy nyomd - ez rajtad múlik. Használd a hagyományos nyomógombot, vagy az új érintőképernyős felületet.

 

Bármerre is járhatsz, eligazítanak a partmenti- és a szárazföldi térképek.

 

Nyerj akkumulátoros löketet a nap erejéből, így két töltés között hosszabbat tud menni.

 

A hálózaton kívüli vagy akár a helyi pontokon a szöveges üzenetek és az intelligens értesítések meg fognak találni.

NAPELEMES AKKUMULÁTOR

Használd akár 28 napig okosórás üzemmódban, mely további 9 napig kitart megfelelő napfény mellett. Akár 89 órányi GPS-es üzemidő, napelemes módban 33 órával kitolódva.

TELJESÍTMÉNY A KÖBÖN

A masszív, de kifinomult dizájnú óra nagy, 35,5 mm képátlójú karcálló, Power Sapphire kijelzővel, DLC bevonattal rendelkezik. A nap energiáját hasznosítja az akkumulátoros üzemidő megnyújtásához.

ÉRINTŐKIJELZŐ ÉS NYOMÓGOMBOK

A megbízható gombvezérlés, mely bármilyen környezetben működik, egy érzékeny, új érintőképernyős felülettel párosul a menü és egyéb funkciók gyors elérése érdekében.

Kapitány földön és vizen.

ÁTFOGÓ KAPCSOLAT

A quatix 7X - Solar Edition a kompatibilis Garmin chartplotterekkel és a kulcsfontosságú MFD-funkciók távirányítójával csatlakozik, beleértve a térképnagyítást, az elrendezési parancsikont, a Fusion® multimédiát, az autopilotot és még sok mást.

AUTOPILOT VEZÉRLÉS

Még akkor is irányíthatod a hajót, ha nem te vagy a kormánynál. Hozzáférhetsz az autopilot alkalmazáshoz az irányváltáshoz, a kormányzáshoz és a GPS-útvonal követéséhez.

FUSION-LINK™ HANGRENDSZER

Vezéreld beépített szórakoztató elektronikai eszközeidet órádról a beépített Fusion-Link™ Lite alkalmazásról.

ADATKÖZVETÍTÉS

Tekintsd meg az adatokat – beleértve a vízmélységet, a motor fordulatszámát, a szelet, az egyéni adatokat és még sok mást – közvetlenül a csuklódon, amikor csatlakoztatod a quatix 7X - Solar Editiont a hajóval kompatibilis eszközökhöz.

FIGYELMEZTETÉSEK ÉS RIASZTÁSOK

A vízen való jobb helyzetfelismerés érdekében a quatix 7X - Solar Edition figyelmeztet a küszöbön álló apály-dagály változásokra és a horgonyellenállásra.

ÚTPONTJELÖLÉS

Nem kell visszatérned a kormányhoz, hogy megjelöld az egyes fogások helyét. Használd órád chartplotter útvonalpontok elhelyezésére a hajó bármely pontjáról.

GARMIN SAILASSIST FUNKCIÓK

Ha vitorlásázásról van szó, ne csak időzítsd az indulást - lásd is! Hozz létre egy virtuális rajtvonalat a tökéletes starthoz. Ezen kívül használd a csapásváltás-asszisztenst, hogy lásd ejteni vagy élesedni kell a hajóval.

 
 

Mindig tudd, hogy merre jársz!

BLUECHART G3 TÉRKÉPEK

A quatix 7X - Solar Edition támogatja a prémium partmenti térképeket, amelyek integrált Navionics® adatokat tartalmaznak.

TOPOACTIVE TÉRKÉPEK

Tölts le TopoActive térképeket a világ minden területéről, így bármerre kalandozhatsz. A beépített Wi-Fi® kapcsolaton keresztül számítógép nélkül frissítheted vagy tölthetsz le új területeket.

GOLFPÁLYÁK

Színes CourseView pályákat tartalmaz több, mint 42000 golfközpontban világszerte, melyeken egy gombos célzás és a PlaysLike Distance távolságmérés is rendelkezésre áll.

SÍTÉRKÉPEK

Irány a lejtő! Az előre betöltött topográfiai és SkiView™ térképekkel láthatod több, mint 2000 pálya nevét, nehézségi fokát.

MULTI-GNSS TÁMOGATÁS

Több műholdrendszer támogatásával (GPS, GLONASS és Galileo) jobb a helymeghatározás, mint csak a GPS használatával.

MULTI-BAND FREKVENCIATÁMOGATÁS

A kiemelkedő pontosságú technológiával, ami korábban csak a katonaság számára volt elérhető, a műholdak által küldött többféle frekvencia is értelmezhető az óra által, így olyan helyeken is jobb a helymeghatározás, ahol a jel visszaverődik, gyenge vagy nem tud áthaladni.

ABC ÉRZÉKELŐK

Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a 3 tengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

Stílusban és tudásban mindig veled.

BEÉPÍTETT SPORT ALKALMAZÁSOK

Légy sportos az előre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az terepfutás, úszás, kerékpározás, túrázás, evezés, golfozás, szörfözés, falmászás de ezen felül még rengetek opció áll rendelkezésedre.

SZÖRFÖS FUNKCIÓK

A Surfline widget-tel az órádon láthatod az ár/apály-, hullámmagasság-, széladatokat és a szörfösök általi elemzést az 5 legközelebbi helyre vonatkozóan. Mindezen felül támogatja a Surfline Sessions alkalmazást, mellyel minden meglovagolt hullámról videót készíthetsz a Surfline kamerával.

TELJESÍTMÉNY ADATOK

Tekintsd meg a fejlett edzési mutatókat, melyek becsléseket tartalmaznak a futásdinamikára, a VO2 ma-ra, a regenerálódási tanácsadóra vonatkozva és még sok másra.

REGENERÁLÓDÁSI TANÁCSADÓ

Minden egyes edzést követően regenerálódási idő mutatja, hogy mennyi idő múlva leszel készen egy újabb kemény edzésre. Többek között beleszámolja az intenzitás faktort, stressz szintet, napi aktivitást, alvást.

CSUKLÓN MÉRT PULZUS

Az optikai pulzusmérő figyeli, mennyire intenzívek a tevékenységeid. Sőt, akár a víz alatt is méri pulzusod.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS

Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT NYOMON KÖVETÉSE

Az óra több érzékelőjét használva ez a funkció segít nyomon követni a napi biometrikus és wellness állapotodat.

 
 

Maradj kapcsolódva.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő fizetési szolgáltatást használata esetén.

ZENEI ALKALMAZÁSOK

Töltsd le a lejátszási listáidat a Spotify, Deezer vagy Amazon Music fiókodból (további előfizetésre lehet szükség), így vezeték nélküli fülhallgatóddal hallgathatod zenéidet.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK

Ha nem érzed magad biztonságban vagy ha az órád balesetet érzékelt, a segélyhívási és balesetérzékelési funkció6 elküldi helyzeted a vészhelyzeti elérhetőségekre4.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.

1 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod.
2 Ha párosítva van a Garmin Connect™ okostelefonos alkalmazással és a Surfline okostelefonos alkalmazással.
4 A biztonsági és nyomonkövetési funkciók követelményeiről és korlátozásairól többet olvashatsz a Garmin.com/safety oldalon.
A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A SPOTIFY és a Spotify logo mások mellett a Spotify AB védjegye. Az Amazon Music és minden kapcsolódó logo az Amazon.com, Inc. tulajdona.