Instinct 2 Solar Tactical Fekete

RAKTÁRON
191 900 Ft
SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
LEÍRÁSOK

Instinct 2 Solar Tactical Fekete

CIKKSZÁM: 010-02627-03
RAKTÁRON
191 900 Ft
db

NE CSAK ÁTÉLD A KÜLDETÉST, TEDD MAGADÉVÁ AZ ÉLMÉNYT!

Ez az ellenálló GPS-es okosóra fel van fegyverezve minden taktikai funkcióval, a napelemes töltés pedig segíti haladásodat.

 

Dedikált taktikai funkciók, többek között éjjellátóval kompatibilitás és még sok egyéb segít a terepen.

 

A katonai szabvány szívóssága nem engedi, hogy visszafogd magad.

 

Told ki a határokat, de maradj a pályán a mûholdhálózatok segítségével.

 

Edzz a beépített sportalkalmazásokkal a csuklódról.

 

Értsd meg jobban a testedet folyamatos 0-24 órás monitorozással.

 

Csak a küldetéseddel foglalkozz az akkumulátorod helyett, mivel napelemes töltés esetén akár végtelen üzemidõt kaphatsz okosóraként.

 

KITARTÁSRA TERVEZTÉK

Ez az ellenálló óra 100 méter mélységig vízálló, hõ- és rázkódás ellenálló. Ezen felül a szálerõsített polimer tokozás és a kémiailag erõsített, karcálló Corning® Gorilla® Glass üveg igazán ellenállónak készült.

NEKED KÉSZÜLT

Merész színek, kontrasztos kijelzõ, két méretlehetõség lehetõvé teszi, hogy megmutasd a világnak a teljesítményedet.

MÉG HOSSZABB AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDÕ

Tarts ki tovább, mint eddig bármikor a napelemes töltéssel, akár korlátlan akkumulátoros üzemidõvel okosóra módban. Emellett a Power Manager kitágítja az akkumulátoros üzemidõt azzal, hogy a mely beállítások és szenzorok mennyi energiát igényelnek.

Készülj a küldetésre!

ÉJJELLÁTÓVAL IS HASZNÁLHATÓ

Válts könnyedén a nappali és éjszakai módok között, mely éjjellátóval történõ olvashatóságra lett fejlesztve.

ÁLCÁZOTT ÜZEMMÓD

Légy láthatatlan az álcázott üzemmódot használva, mely így nem rögzíti vagy osztja meg GPS helyzeted, valamint leállítja az összes vezeték nélküli kommunikációt.

KETTÕS GPS KOORDINÁTA

Kettõs formátumú GPS koordináták segítenek a pontos szélességi és hosszúsági fokok ismeretében.

KILL SWITCH

Ha a biztonság a kérdés, a KILL SWITCH funkció egy mozdulattal mindent letöröl a készülékedrõl.

JUMPMASTER ÜZEMMÓD

Számítsd ki katonai irányelvek alapján a magas nyitási pontokat, így könnyedén navigálhatsz célodig az ugrást követõen.

TAKTIKAI TEVÉKENYSÉGEK

Lásd az idõt, tempót, napszakot, magasságot, helyzeted mindkét koordinátarendszer szerint.

Rögzíts minden kalandot!

MULTI-GNSS TÁMOGATÁS

Ha túrázol, hegyi kerékpározol, terepfutsz vagy akár síelsz több globális navigációs rendszerhez (GPS, GLONASS és Galileo) lesz hozzáférésed, hogy rögzíthess mindent még a kihívásnak tûnõ környezetben is, ahol a GPS nem elég.

ABC SZENZOROK

Navigálj az úton az ABC szenzorok segítségével, beleértve a magasságmérõt az emelkedési adatokhoz, a barométert az idõjárás monitorozásához és a háromtengelyû elektromos iránytût.

TRACBACK® ÚTVONALTERVEZÉS

A tippelgetést hagyd másra, ezzel a funkcióval a járt úton visszanavigál az órád a kiindulási ponthoz.

Kapcsolódj össze!

OKOSÉRTESÍTÉSEK

Kapj e-maileket, üzeneteket, értesítéseket közvetlenül az órádra a kompatibilis okostelefonodról.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Tölts le egyéni óraszámlapokat, adj hozzá adatmezõket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ áruházból kompatibilis okostelefonodról.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK

Amikor az órád és telefonod bluetooth kapcsolatban van, élõ helyzetjelentést tudsz küldeni a kiválasztott kontaktjaidnak - kültéri tevékenységek során - manuálisan vagy automatikus kezdéssel a beépített baleset érzékeléssel2.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetõséggel megfelelõ fizetési szolgáltatást használata esetén.

NAPTÁR NÉZET

Lásd könnyen a napi terveidet a naptár képernyõn kompatibilis okostelefonoddal párosítva.

SZINKRONIZÁLJ A GARMIN CONNECT ALKALMAZÁSSAL

Egy helyen láthatod az egészségi- és fitnesz információkat. A Garmin Connect egy élénk, online közösség, ahol a felhasználók kapcsolatba léphetnek, kihívhatják egymást és megoszthatják sikereiket.

Tréning bárhol, bármikor.

BEÉPÍTETT SPORT ALKALMAZÁSOK

Légy sportos az elõre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az terepfutás, úszás, kerékpározás, úszás, erõsítõs edzések, beltéri falmászás, virtuális futás, golf, jóga, pilátesz és számos egyéb.

HIIT EDZÉSEK

Ez a tevékenység profil nyomon követi a HIIT edzéseket, mint például AMRAP, EMOM, Tabata vagy egyénileg létrehozottak. Állítsd be a körök számát, az edzés/pihenés szakaszokat és egyebeket.

VO2 MAX

Eddz okosabban a VO2 max értékedet ismerve. Ez a szám megmutatja, milyen teljesítményt várhatsz el magadtól. Még a magasság vagy a hõmérséklet befolyásolását is figyelembe veszi.

NAPI EDZÉS JAVASLATOK

Napi futási javaslatokat kaphatsz az aktuális edzésterhelés és edzési állapotod alapján, mely figyelembe veszi az aktuális edzettségi szintedet.

REGENERÁLÓDÁSI IDÕ

Minden egyes edzést követõen regenerálódási idõ mutatja, hogy mennyi idõ múlva leszel készen egy újabb kemény edzésre. Többek között beleszámolja az intenzitás faktort, stressz szintet, napi aktivitást, alvást.

MTB DINAMIKA

Kövesd nyomon a hegyikerékpározás adatait mérõszámokkal, mint például a Grit és Flow mérések, melyek értékelik az útvonal nehézségét, hogy milyen simán ereszkedsz le és pontszámot, amit legközelebb megdönthetsz.

Ismerd a tested!

CSUKLÓN MÉRT SZÍVRITMUS

Az óra folyamatosan méri pulzusodat3 és akár riaszt is, ha túl magas vagy túl alacsony lesz pihenés közben. Ezen felül edzéseid során is ad információt, még úszás közben is.

STRESSZ NYOMON KÖVETÉSE

Tudd, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napod van. A pihenési emlékeztetõk segítenek egy gyors légzõgyakorlattal, ha túlságosan feszült vagy.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS

Pontozva láthatod alvásod minõségét, valamint tippeket kaphatsz, hogyan lehet pihentetõbb. Ezen felül alvásod szakaszait is megnézheted a hozzá tartozó szívritmussal, stressz-szintekkel, véroxigén adatokkal és légzéssel.

BODY BATTERY™ ENERGIASZINT-FIGYELÉS

Láthatod tested energiaszintjét a napod során, így tudni fogod, mikor célszerû edzened vagy pihenned.

PULZOXIMÉTER

Magassági akklimatizálódás vagy alvásfigyelés. A Pulse Ox érzékelõ4 fénysugár használatával becsüli meg, tested mennyire hatékonyan használja fel az oxigént.

FITNESZ-KOR

Ez a funkció a valós életkorod, a heti erõteljes aktivitásaid, pihenési pulzusod, BMI vagy testzsírszázalékod alapján megbecsüli, hogy fiatalabbnak vagy idõsebbnek tûnsz. Még tippeket is kaphatsz fitnesz-korod csökkentésére.

INTENZÍV PERCEK

Frissítettük az intenzív percek számításának módját, hogy jobb rálátásod legyen, az edzéseid és napod során mikor szerezted õket. Akár adatmezõként is láthatod a mért tevékenységeid közben.

EGÉSZSÉGKÖVETÉS HÖLGYEKNEK

Használd a Garmin Connect alkalmazást a menstruációs ciklusod vagy a terhességed nyomonkövetésére. Figyeld a táplálkozási és mozgási tippeket, naplózd tüneteidet és így tovább! Kövesd és naplózd az adatokat a csuklódon.

 
2 Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. A biztonsági és nyomonkövetési feltételek és korlátozásokkal kapcsolatban látogass el a Garmin.com/safetyweblapra.
3 A tevékenységkövetõ pontosságát számos körülmény befolyásolhatja.
4 Nem orvosi segédeszköz, nem alkalmas egészségügyi diagnosztikára, vagy folyamatos ellenõrzésre. A pulzoximéter nem minden területen használható.