Dash Cam 57

RAKTÁRON
84 900 Ft
SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
LEÍRÁSOK

Dash Cam 57

CIKKSZÁM: 010-02505-11
RAKTÁRON
84 900 Ft
db

KIS KAMERA, NAGY VÉDELEM

140 fokos látószöggel bemutatkozik a hangvezérlésű, kompakt méretű Garmin Dash Cam 57, ami elkapja és felveszi a fontos részleteket 1440p HD videóra.

 

1440p HD felbontással rögzíti videóra a kritikus részleteket a 140 fokos látószögével.

 

Mert a részletek igenis számítanak: a beépített GPS megmutatja, hogy hol és mikor történt az esemény.

 

A hangvezérlés mindent megkönnyít: szóbeli utasítások a kézmozdulatok helyett.

 

A Live View funkciót használva ellenőrizheted autódat távolról.

 

A Parkoló Őr funkció riasztást küld neked, ha a parkoló járművedet incidens érte.

 

Egy kis hozzáadott tudatosság soha nem árt. A vezetési figyelmeztetések1 vigyáznak rád.

Rögzítsd az utadat.

KISMÉRETŰ ÉS DISZKRÉT

Ez az apró menetrögzítő kamera meglepően kicsi, így tökéletes a felvételek rögzítésére úgy, hogy közben nem zavarja a kilátást. Felfelé vagy lefelé is elvezethető a tápkábele, így rendezetten, diszkréten helyezhető el a járműben.

AUTOMATIKUS FELVÉTEL

Üzemeld be és el is felejtheted. Amint áramot kap, a kamera azonnal felvételt indít.

ÉLES HD VIDEÓ

A Garmin Clarity™ HDR optikával kristálytiszta felvételeket készíthetsz nappal és éjszaka egyaránt 1440p HD felbontással, mely 140 fokot fog át. Ha szükséges, a 2"-os LCD kijelzőn akár vissza is játszhatod a készüléken a felvételt.

HANGVEZÉRLÉS

Tartsd a kezed a kormányon és vezéreld a kamerát a hangoddal. Elmenthetsz videókat, elindíthatod és megállíthatod a hangfelvételt vagy fotókat készíthetsz. A hangvezérlés angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul és svédül érhető el.

BALESETÉRZÉKELÉS GPS-szel

A kamera automatikusan elmenti a felvételt, ha balesetet érzékel. A beépített GPS vevővel helybélyeget tesz a felvételre, így bizonyíthatod, hogy hol és mikor történt az esemény.

VÉDETT TÁRHELY

Az elmentett videók biztonságosan tárolódnak a Vaultban, melyeket a Garmin Drive™ alkalamazáson keresztül érhetsz el arra alkalmas okostelefonról. Aktív Wi-Fi® kapcsolat esetén ezeket megoszthatod másokkal is egy hivatkozás és egy jelkód segítségével.

TÁRHELY ELŐFIZETÉSEK

Minden felvétel 24 órán át tárolódik a Vaultban a feltöltéstől számítva. A Garmin előfizetéses konstrukcióban lehetőséget biztosít a további tárolásra. Az előfizetésekért kattints ide.

 

Fejlett vezetői értesítések.

RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉS RIASZTÁSOK

A biztonságosabb vezetésért riasztásokat kaphatsz, ha túl közel kerülsz az előtted haladó járműhöz1.

SÁVELHAGYÁS FIGYELMEZTETÉS

Riasztásokat kaphatsz, ha elkezded elhagyni a sávodat1.

"INDULJ" JELZÉSEK

Ez a funkció jelzést küld, ha az előtted levő jármű elindul a forgalomban1.

BIZTONSÁGI KAMERÁK

Ez a kamera jelzi, ha a közelben sebességmérő kamerák vannak. Ez a funkció nem érhető el minden területen, a frissítésekhez előfizetés lehet szükséges.

TRAVELAPSE™ FUNKCIÓ

A Travelapse felvételi mód egy egyszerű, de szórakoztató összefoglalót kínál utazásodról, amely akár több órányi felvételt is percekbe tömörít.

 

Kényelem és nyugalom.

VALÓS IDEJŰ KÉP

A Garmin Drive alkalmazással arra alkalmas okostelefonodon elérheted a kamerád képét bárhonnan. Ez a funkció folyamatos Wi-Fi kapcsolatot igényel és állandó tápellátást. Néhány járműhöz szükséges a külön megvásárolható speciális tápkábel.

PARKOLÓ ŐR

Ez a szolgáltatás figyeli a leparkolt járműved környezetét és automatikusan videóval kiegészített riasztást küld a Garmin Drive alkalmazásnak, ha valamilyen esemény történik. Ehhez aktív Wi-Fi kapcsolat szükséges.

ELLENÁLLÓ KIALAKÍTÁS

Ez a menetrögzítő a jármű zord körülményeire lett tervezve, így bírja a közvetlen napfényt és a magas hőmérsékletet.

EXTRA USB PORT

Nem kell választanod, hogy a telefonodat töltöd vagy áramot adsz a kamerádnak. A mellékelt töltő egy további USB portot is tartalmaz, így mindkettőt töltheted egyszerre.

 
 

VIDEÓK VISSZAJÁTSZÁSA ÉS MEGOSZTÁSA

Beépített Wi-Fi kapcsolat és Bluetooth segítségével töltheted fel arra alkalmas okostelefonodra a felvételeidet, ahol visszajátszhatod, szerkesztheted vagy meg is oszthatod azokat.

DASH CAM VIDEO SYNC

A Garmin Drive alkalmazáson keresztül vezérelheted és szinkronizálva visszajátszhatod akár 4 Garmin menetrögzítő felvételeit, így a jármű több pontját is láthatod.

 
1 Bizonyos körülmények befolyásolhatják a funkció működését; további információk: Garmin.com/warnings
A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A Bluetooth szó és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona és a Garmin engedéllyel használja.