vivosmarthrplus_150.jpg

vívosmart® HR+

Cikkszám: 
010-01955-42
Ár: 
69 900Ft

· Beépített GPS a távolság és a tempo mérésére, a tevékenység megjelenítésére térképen a Garmin Connect™ felületen
· Vízhatlan, kecses szíj, mely egész nap kényelmesen viselhető, folyamatosan bekapcsolt érintőkijelző, mely még napfénynél is jól leolvasható
· Méri a lépéseket, távolságot, elégetett kalóriát, megmászott emeleteket, aktív perceket és a szívritmust
· Okos értesítések fogadása, például e-mailek, hívások, üzenetek, közösségi oldalak jelzései
· Automatikus szinkronizálás a Garmin Connect™ Mobile alkalmazáson keresztül

Az aktív életvitel rögzítése csuklón mért szívritmussal


A vívosmart HR+ tevékenységkövető az Elevate™ szívritmusmérő technológiáját használja, hogy egész nap figyelje szívritmusát. Bármikor és bárhol kedve támad egy kis edézsre, pulzusmérő öv nélkül nekiláthat. A pulzusadat használatával a vívosmart HR+ kiszámítja az elégetett kalóriát. Menjen akár csak kocogni vagy szórakozzon a barátaival, esetleg egy új edzőtermet próbáljon ki, ez az óra méri az intenzív perceit és ebből kiszámítja erőnlétét. Ez a funkció olyan szervezetek ajánlott mozgásmennyiségi javaslatait tartalmazza, mint a World Health Organisation. Ezen felül a vívosmart HR+ szívritmus jeladóként is használható, így közvetíti pulzusinformációit arra alkalmas Garmin készüléke felé.

Eddzen teremben vagy akár a szabadban


A vívosmart HR+ okos tevékenységkövető méri a megtett távolságot, időt és tempot a bel- és kültéri tevékenységei során. A GPS-szel még pontosabb távolság és tempo adatokat kaphat, valamint később térképen is megjelenítheti a bejárt utat. Ezeken az adatokon felül a megmászott emeleteket is számolja, valamint az aktív perceit.

Kapcsolódjon


A vívosmart HR+ automatikusan szinkronizál arra alkalmas telefonján keresztül, így napja során többször feltölti tevékenységeit a Garmin Connect™ felületre, az ingyenes közösségi oldalunkra, ahol tárolhatja, elemezheti és megoszthatja edzéseit ismerőseivel. Könnyedén felülmúlhatja előző napi lépésszámait, mivel az óra automatikus célokat állít be és ösztönöz, hogy többet mozogjon. Egyszerűen töltse le a Garmin Connect Mobile alkalmazást arra alkalmas okostelefonjára, és máris használhatja. Részletes kalóriakimutatást is kaphat, ha összekapcsolja Garmin fiókját a MyFitnessPal felülettel és ott megadja a napi étkezéseit.

Okos funkciók


Maradjon kapcsolódva a vívosmart HR+ okos tevékenységkövetővel. Minden alkalommal, amikor okostelefonjára valamilyen üzenet vagy értesítés érkezik, az egy diszkrét rezgés mellett megjelenik az óra kijelzőjén is. Egyszerűen érintse meg vagy simítsa végig a képernyőt a további adatokért. Mindezen felül vezérelheti telefonja zenelejátszóját, vagy a VIRB akciókamerát.

Múlja felül az előző napját, minden nap


A vívosmart HR+ megtanulja az aktivitási szintjeit, majd újabb napi lépéscélokat állít fel. Ahogy eléri ezeket a mérföldköveket, újabb és újabb kihívást ad meg, ezzel terelve egy egészségesebb életvitel felé. Napja során egy mozgássáv jelzi, ha 1 órán túl tétlen volt, ekkor pár perc sétával törölheti az értesítést.

Találja meg stílusát


A vívosmart HR+ az alábbi színváltozatokban és méretekben érhető el:

010-01955-42 vívosmart HR+ fekete
010-01955-43 vívosmart HR+ lila
010-01955-44 vívosmart HR+ kék
010-01955-45 vívosmart HR+ fekete XL méretű

A vívosmart HR+ magyar nyelvű használati útmutatója letölthető ide kattintva.

  • vívosmart HR+
  • Töltőkábel
  • Leírás