tactix_bravo_150.jpg

tactix® Bravo

Cikkszám: 
010-01338-0B
Ár: 
209 900Ft
 • 1,2 hüvelykes, nagyfelbontású, napfénynél is olvasható, színes Garmin Chroma Display™ ellenálló, domború zafírüveggel
 • Kettős háttérvilágítás, mely általános használat mellett és éjjellátóval is látható
 • Rozsdamentes acél EXO™ antenna, gyémánt-szerű szénszálas bevonattal (DLC), mely rendkívül ellenálló és csillogásmentes
 • A terepi, taktikai felszerelések által inspirált teljesen fekete kivitel
 • Nagy érzékenységű GPS és GLONASS műholdas vevő
 • Különálló taktikai tevékenységprofil speciális adatmezőkkel és alkalmazásokkal, mint a Jumpmaster és az útpont tájolása funkció.

A tactix® Bravo GPS-es sportóra a taktikai- és terepi gyakorlatok során is ideális, ezen felül edző- és okosóra funkciókat is ellát, mindezt teljesen fekete, ellenálló kivitelben. A kettős rendszerű kijelző biztosítja a nagyszerű láthatóságot normál körülmények között vagy éjjellátót használva is.

Komoly stílus, mely a legkeményebb körülményeknek is ellenáll

A tactix Bravo a gyémánt-szerű bevonatának és hajlított lencséjének köszönhetően úgy lett kialakítva, hogy ne tükröződjön. Az alapcsomagban fekete és olíva drapp szíj is megtalálható, így környezettől függően mindig a megfelelő színnel rögzítheti csuklóján. Az extra ellenállóságért rozsdamentes acél EXO antennát, gyémánt-szerű szénszálas (DLC) bézelborítást, hajlított kijelzőt és üvegszál erősítésű tokozást kapott. A napfénynél is olvasható, nagy felbontású, színes Chroma képernyő LED háttérvilágítása éjjel és nappal is jól olvasható. A felhasználó által választható éjszakai üzemmód csökkenti a háttérvilágítás erősségét olyan szintre, ami nem zavarja az éjjellátó készülékeket. A tactix Bravo óra 100 méterig vízhatlan és akár 50 órán át is üzemelhet UltraTrac™, energiatakarékos módban. GPS-ként használva akár 20 órán át is üzemel, óraként pedig 3 hétig (beállítástól függően).


Beépített taktikai üzemmódok

A taktikai funkciók az üzemmódok között külön profilként jelennek meg és olyan hasznos alkalmazásokat tartalmaznak, mint a Jumpmaster, az útpont tájolása és a kettős koordináta kijelzés.

Navigáljon!

A tactix Bravo a beépített GPS-ével és ABC (iránytű, magasságmérő és barométer) érzékelőivel átfogó navigációs és követési funkciókat biztosít, így oda-vissza navigálhat a járt vagy járatlan utakon, ösvényeken. A TracBack® visszavezeti a kiindulási helyére ugyanazon az úton, amin odament, miközben az érzékelők irány, magasság és időjárás változás információkat nyújtanak. A GPS segítségével rögzített nyomvonal a túra teljes hosszán rögzül. Eltárolhat kedvenc helyeket, például célokat, ejtőrnyős ugrózónákat, útpontokat. A tactix Bravoval létrehozhat útvonalakat is, melyeken végig is navigálhat.

A tactix Bravo mind ANT+® és Bluetooth®3 vezeték nélküli kapcsolattal is fel lett szerelve, így okos funkciókat és vezeték nélküli adatcserét is biztosít.


Több, mint csak ABC érzékelők

A tactix Bravo barometrikus magasságmérővel és 3 tengelyű iránytűvel is fel van szerelve. A készülék automatikusan kalibrálja ezeket az érzékelőket a GPS vevő segítségével, így a legpontosabb adatokat biztosítja. A beépített magasságmérő pontos emelkedés- és süllyedés adatokat ad, a barométer pedig segít megjósolni a várható időjárásváltozást. A 3 tengelyű iránytű minden környezetben segít megtartani a tájékozódási képességet, mivel nem szükséges elmozdulni, vagy egyenesen tartani. A pontos hőmérsékleti adatokhoz a tactix Bravo a tempe, külső hőmérséklet jeladóval is társítható.

Teljesítménye bizonyítéka

A tactix Bravo óra számos edzési funkcióval bír, melyek pontos információt adnak erőnlétéről. A VO2 max becslés összesíti a futási és pulzus adatokat és ebből megmutatja, mennyi oxigént képes percenként felhasználni a szervezete. Kövesse ezeket a változásokat az állóképességének növelése és a sportcéljai elérése érdekében. Hasznos funkció a regenerálódási tanácsadó, mely a VO2 max adatokat alapul véve megmutatja, mennyi ideig célszerű pihenni az újabb megterhelő edzés előtt. A versenyidő-becslés megtippeli, hogy milyen gyorsan fejezhet be egyes hosszúságú versenyeket.Legyen biztos, hogy készen áll

Ha komolyabban kezd futni, a tactix Bravo az opcionális HRM-Run jeladóval számos fejlett futásdinamikai adatot biztosít, melyek segítségével még hatékonyabban fejlődhet:

Függőleges kilengés és arány — a futása közbeni mozgás során a ,,pattogása'' és a vízszintes irányú mozgásának aránya

 • Talajérintési idő és egyensúly — megmutatja mennyi időt tölt a lába a földön a futás során, valamint segít a bal-jobb láb arányának áttekintésében
 • Lépésszám — percenkénti lépésszáma
 • Lépéshossz — meghatározza az adott tempót
 • A fiziológiai értékek szívritmuson alapuló becslése:
  • Stressz pont - a tactix Bravo nyugalmi állapotban 3 percen át méri a szívritmust, hogy megbecsülje a stresszpontszámot. Ez 1-100-ig terjed, minnél alacsonyabb, annál jobb érték
  • Teljesítmény állapot - 6-20 perc futás után a tactix Bravo valós időben mutatja az átlagos erőnlétét
  • Tejsav küszöb - Tempójának és pulzusának analízisét követően a tactix Bravo megbecsli azt a pontot, amitől az izmai gyorsabban kezdenek fáradni


Egyéni alkalmazások és óraszámlapok

Szabja személyre a tactix Bravo óráját a Connect IQ™ áruházból ingyenesen letölthető tartalmakkal. Személyre szabhatja az óraszámlapot, adatmezőket adhat hozzá, alkalmazásokat és widgeteket tölthet le, melyeket egy pillanat alatt elér.Maradjon kapcsolódva

Az okos értesítésekkel óráján láthatja a bejövő üzeneteket, riasztásokat vagy telefonhívásokat. A tactix Bravo arra alkalmas telefonnal képes vezeték nélkül kapcsolódni.

További kapcsolt funkcióként elérhető az automatikus szinkronizálás a Garmin Connect online fitnesz közösséghez, a valós idejű helyzetkövetés és a közösségi médiában történő megosztás. A tevékenység követéssel napja során láthatja lépéseit, elégetett kalóriát, megmászott emeletek számát. Az alvás követés segítségével láthatja, mennyire nyugodtan aludt.

Fizikai jellemzők

Méret, Szél.xMag.xMélys: 
5.1 x 5.1 x 1.6 mm
Kijelző méret (Szél.xMag.): 
3.04 cm képátló
Kijelző felbontás (Szél.xMag.): 
218 x 218 képpont
Kijelző típus: 
transzflektív MIP színes, zafír lencse
Súly: 
87,5g
Akkumulátor: 
Újratölthető 300 mAh lítium-ion
Működési idő: 
Akár 50 óra UltraTrac módban, 20 óra GPS módban és akár 6 hét óra üzemmódban
Vízhatlan: 
Igen
Nagy érzékenységű vevő: 
Igen
Glonass műholdas rendszer használata: 
Igen

Térképek és Memória

Alaptérkép: 
Nem
Előre töltött térképek: 
Nem
További térképek fogadása: 
Nem
Beépített memória: 
32 MB, 23 MB szabadon felhasználható
Adatkártya: 
-
Útpont/Kedvenc/Helyszín:: 
1000
Útvonalak: 
30
Nyomvonal memória: 
10000 pontból álló aktív, ebből 100 menthető

Jellemzők

Automatikus tervezés: 
Nem
Elektronikus iránytű: 
Igen
Barometrikus magasságmérő: 
Igen
Geocachingre is ajánlott: 
Igen
Kültéri GPS-játékok: 
Nem
Vadász/Halász adatbázis: 
Igen
3D térkép nézet: 
Nem
Nap/Hold adatbázis: 
Igen
Ár/Apály adatbázis: 
Nem
Területmérés: 
Igen
Egyéni Érdekes pontok (saját POIk betöltésének támogatása): 
Nem
Készülékről-készülékre adatátvitel vezeték nélkül: 
Nem
Kép nézegető: 
Nem
Úszik: 
Nem
Digitális fényképezőgép: 
Nem
Háromtengelyes elektronikus iránytű: 
Igen
Fénykép navigáció (geotaggelt fényképekre navigáció): 
Nem
Garmin Connect komptaiblis: 
Igen
Saját térkép kompatibilis (Custom maps): 
Nem
Beépített fényképezőgép: 
Nem
Egyéb: 
Éjjellátóval is látható, JumpMaster funkciók, Bluetooth, ANT, Wi-Fi kompatibilis, Connect IQ app támogatás, időjárás riasztás
 • tactix Bravo fekete szíjjal
 • Olíva drapp szíj
 • USB töltőcsipesz
 • Hálózati töltő
 • Útmutató

Jeladók

HRM-Run szívritmus jeladó

hrm-run_85.jpg
Cikkszám: 
010-10997-12

Forerunner 620, 630, 920XT, 735XT, fenix 2/3, epix készülékekkel használható szívritmus jeladó, mely az szívritmus adatokon kívül alábbi információkat továbbítja a beépített mozgásérzékelő segítségével az óra felé:

- Lépésszám
- Függőleges oszcilláció
- Talajérintési idő
- Bal-jobb láb egyensúly
- Függőleges arány

Ár: 
36 700Ft

Kábelek

Töltőkábel Fenix 3/HR

charger_85.jpg
Cikkszám: 
010-12168-28

Töltőkábel Fenix 3/HR/Quatix3/Tactix Bravo típushoz.

Ár: 
9 900Ft