quickdraw_150.jpg

Quickdraw Contours - saját mélységvonalas térképek

Cikkszám: 
000-00000-00

Készítse el saját, nagy felbontású mélységvonalas térképeit közvetlenül a készülékén!

  • Könnyen kezelhető, ingyenes szoftver, mellyel azonnal saját nagy felbontású mélységvonalas térképet készíthet
  • Az Ön térképe! Tartsa meg az adatait, vagy ossza meg a Garminnal vagy ismerőseivel
  • Csak horgásszon, miközben a Quickdraw Contours elkészíti a térképét
  • Jelzi, ahol már van feldolgozott adat, így hatékonyabban töltheti idejét a vízen
  • Címkék, Érdekes Pontok (POI), például hajózási segédpontok, kikötők, sólyázási helyek, cölöpök vagy egyéb akadályok a térképben tárolhatók, nem útpontként

Készítse el saját, egyéni horgásztérképeit akár fél méteres pontossággal, közvetlenül a vízen. Nem szükséges adatokat beküldeni bárhova, az eredmények rögtön a Garmin chartplotterének képernyőjén jelennek meg. Ami ennél is fontosabb, hogy ezek az Ön térképei. Megoszthatja másokkal, vagy megtarthatja magának.

Az ingyenes, egyszerűen használható Quickdraw Contours szoftver nem igényel speciális térképészeti tudást. Csak horgásszon, miközben elkészül a térképe. Használható a Garmin Panoptix™ jeladóival, bármilyen HD-ID™ rendszerű szonárral, bármely CHIRP-képes, Garmin DownVü™ jeladóval vagy NMEA 2000® kompatibilis mélységmérővel. Ha több, mint egy jeladó van beépítve, akkor automatikusan a jobb tulajdonságokkal rendelkező lesz használva. A jeladó minőségétől függ az elkészült térkép részletessége. Egy Panoptix jeladóval akár 1500 órányi adat is rögzíthető egy 2 GB-os memóriakártyára. Feltételezve, hogy a hajó 20 km/óra sebességgel halad, ez akár 400 négyzetkilométernyi terület is lehet.

Lássa azonnal, hogy merre járt már


A Quickdraw Contours szoftver megjeleníti, hogy merre járt már. Könnyen áttekintheti, hogy hol, milyen mélységet mért fel, és hol szükséges még lyukakat kitölteni.

Adjon címkéket az érdekes pontokhoz


Jelöljön meg navigációs segédpontokat, rönköket, cölöpöket, kedvenc horgászhelyeket, sólyákat vagy bármilyen egyéb érdekes pontot, ami Önnek szükséges. Ezek a térkép részévé válnak, nem a készülék útpont memóriáját terhelik.

Jól látható mélységvonalak


Le fogja nyűgözni, hogy milyen egyszerű nagy felbontású tavi térképeket készítenie, melyek akár fél méter pontosságúak is lehetnek. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk Panoptix jeladó használatát. Képzelje el, hogy feltérképezheti kedvenc horgásztavának medrét, olyan helyeket láthat, melyet mások még soha.

Javítsa fel a tengeri térképeit


Számos kikötő nem rendelkezik térképpel. A Quickdraw Contours segítségével könnyedén készíthet mélységvonalas térképet, valamint megjelölheti a képernyőjén a szükséges pontokat. A meglevő térképeit is feljavíthatja víz alatti domborzattal, szakadékokkal vagy roncsokkal.

Kezdje el készíteni saját térképeit


A Quickdraw Contours szoftver az echoMAP™ CHIRP sorozatban mutatkozik be. Később elérhető lesz ingyenes frissítésként az echoMAP sorozathoz, valamint a GPSMAP® 7400/7600 chartplotter szériához és a GPSMAP 8000/5x7/7x1/8x0/10x0 készülékekhez.


Szoftver