gpsmap751xs_01_150.jpg

GPSMAP 721xs

Cikkszám: 
010-01101-01
Ár: 
326 900Ft

Az új GPSMAP 721xs egy chartplotter/sounder kombináció, mely a korábbi generációknál 60 %-al nagyobb számítási teljesítménnyel rendelkezik, gyorsabb nagyítást és folyamatosabb térkép mozgatást lehetővé téve. 7” méretű, többujjas kezelést is támogató kijelzővel, CHIRP képességekkel és HD-ID™ szonár funkciókkal. Beépített, nagy érzékenységű, 10 Hz frissítésű Garmin GPS/GLONASS vevőjével másodpercenként 10 alkalommal frissíti a helyzetét, mely folyamatosan követi a hajó mozgását, ennek köszönhetően rendkívül hatékonyan tud navigálni az akár 5000 felhasználói útpontra. Emellett rögzíti az útpontokhoz a mélységinformációt, így könnyedén visszanavigálhat egy választott térképi és mélység ponthoz. Vezeték nélküli kommunikációs lehetőségekkel, média funkciókkal, autopilot vezérléssel és radar támogatással, valamint NMEA 2000 kapcsolódási lehetőséggel rendelkezik.
Még erőteljesebb processzor

Ez az új GPSMAP kombó 60 százelékkal nagyobb számítási teljesítménnyel rendelkezik, mint a korábbi generáció, így gyorsabb nagyítást és folyamatosabb térkép mozgatást tesz lehetővé.

Lássa mi van lent a HD-ID szonárral

Az exkluzív Garmin HD-ID célpont azonosítási technológia jobb elválasztást tesz lehetővé élesebben jelezve, mi van a mélyben. Látja a halat, kifogja a halat. Egyszerű.

Tapasztalja meg a CHIRP előnyeit

A szonár technológia, amire várt, most beépítve található ebben a kombóban. A CHIRP technológia egyszerre több frekvencián is letapogat, így jobb képet kaphat egy bizonyos mélységben található halakról (a CHIRP külön vásárolható).

Rögzíthető szonár adatok

A szonár adatok rögzítésével a helyzetéhez tárolhatja a hang visszaverődését, majd digitálisan tárolhatja a térképen.

Három felszerelési lehetőség

3 különböző módon rögzítheti a készüléket: állvánnyal, süllyesztve vagy a műszerfallal szintbe hozva.

GPSMAP 721xs