Társadalmi szerepvállalás

A Navi-Gate Kft. tulajdonosai és munkatársai tudják, hogy egy, a piacon kiemelkedő üzleti tevékenységet folytató cég kötelessége a társadalmi szerepvállalás. A közismert, nagy cégek mintájára mi is igyekszünk megtalálni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet.

Olvasson társadalmi szerepvállalásunkról!

Sport

A kimagasló teljesítmények eléréséhez elengedhetetlenek a megfelelő körülmények a felkészülés során. Ezek biztosításával támogatjuk számos sportág kiemelkedő és tehetséges képviselőjét. A Garmin által gyártott, kifejezetten sport GPS-ek nagymértékben hozzájárulhatnak a sportoló megfelelő felkészüléséhez, illetve a felkészülés alatti idő optimális kihasználásához.

Környezet és állatvédelem

A megelőzés a legfontosabb elv, amit szem előtt tartunk környezetünket és az állatvédelmet támogató programjaink során. Kiemelten kezelünk minden olyan kezdeményezést, amellyel hatékonyan járulhatunk hozzá közvetlen és tágabb értelemben vett környezetünk védelméhez, az állatvédelemhez, valamint a katasztrófa sújtotta területek rehabilitációjához és mentési munkálataihoz.

A Navi-Gate Kft. által biztosított GPS-készülékek nagy segítséget nyújtanak a felmérésekhez, a mentési munkálatok és szállítások koordinálásához, felderítéshez, és a felmért területek adminisztrálásához.

Ami ma természetes, legyen holnap is az!

Gyermekek és oktatás

Egy gyermek mosolya mindent megér! Ez a gondolat vezérel minket a a különböző családi és gyermekprogramok szervezésénél, illetve a kis betegek szállításával és a súlyos betegségek rehabilitációjával foglalkozó szervezetek támogatásakor.

Szponzoráció

Cégünk a reklámfelületes szponzoráció területén is igyekszik elsősorban olyan területeken "befektetni", ahol ezzel a magyar sportot, a kultúrát, vagy a már felsorolt tevékenységek egyikét támogathatja.