Galériák

dashcam30-35_group.jpg

Dash Cam 30/35

A Garmin Dash Cam 35 egy könnyen használható, nagy felbontású menetrögzítő 3" LCD kijelzővel. Egyidejűleg rögzíti a képet és a hangot. Rögzítse a szélvédőn a kemerát és rögzítse a felvételt 1080p, 720p vagy WVGA felbontásban. A Dash Cam 35 folyamatosan rögzít a tartozék, cserélhető memóriakártyára (a készülék akár 64 GB-os microSD kártyát is támogat, Class 10-es szükséges). A felvételeket visszanézheti a beépített LCD-n vagy később a számítógépre kötve. +részletek

Garmin_dezl_570_770.jpg

dēzl 570/770 LMT

· 7" képátlójú, nagy felbontású üveg képernyő
· Készülék élettartamra szóló¹ Európa térképfrissítés és forgalmi² információk
· Egyéni, kamionos útvonaltervezés³ méret, súly és rakomány megadással
· Kamionos adatbázis, kamionosok számára érdekes pontokkal (POI)
· Riasztások utakra, éles kanyarra, híd magasságra és súlyhatárra

Drive_HR_HUN.jpg

Drive galéria

Drive: A Garmin belépőszintű autónavigációs készülékei.

Képgaléria: Mivel a sorozatban a készülékek külső megjelenése a kijelző méretétől független, így a mappában található képek a Drive széria bármelyik tagjához használhatóak.

Kapcsolódó terméklapok:
Garmin Drive™ 50LM
Garmin Drive™ 50LMT
Garmin Drive™ 60LMT

Garmin-DriveAssistLMT_HUN.jpg

DriveAssist galéria

A Garmin DriveAssist egy olyan szemtanú éberségét biztosítja, aki sohasem pislog. Nagy felbontású, beépített kamerájával végig rögzíti a vezetését. Ha ütközés történik, a beépített gyorsulásérzékelő jele miatt zárolja a felvételt.

Garmin-DriveLuxe_hun.jpg

DriveLuxe galéria

Az elegáns stílusával és a fém tokozásával a DriveLuxe minden autóbelsőbe illeszkedik. A mágneses aktív tartó biztosan tartja készülékét az utazásai során.

DriveSmart_HR_hun.jpg

DriveSmart galéria

DriveSmart: A Garmin közepes szintű autónavigációs készülékei.

Képgaléria: Mivel a sorozatban a készülékek külső megjelenése a kijelző méretétől független, így a mappában található képek a DriveSmart széria bármelyik tagjához használhatóak.

Kapcsolódó terméklapok:
Garmin DriveSmart™ 50LMT
Garmin DriveSmart™ 60LMT +részletek

edge820_tmb.jpg

Edge 820

Legyen a célja felülmúlni az előző napi teljesítményét vagy készüljön a következő versenyére, az Edge 820 a szolgáltatásokat elérhetővé teszi. Ez a kompakt, érintőkijelzős GPS-es kerékpárkomputer számos fejlett lehetőséget biztosít, hogy teljesítményét követhesse.

R_Edge explore tmb.jpg

Edge Explore 820

Az Edge Explore 820 az ideális társ a két keréken átélt kalandjaihoz. Ez a GPS-es kerékpárkomputer előre betöltött kerékpáros térképpel rendelkezik, mely tartalmaz számos ösvényt és Érdekes Helyet. Kijelzője nagyfelbontású, érintésérzékeny és akár kesztyűben is könnyen kezelhető.

fenix5_HR_tmb.jpg

Fenix 5 galéria

Prémium multisport GPS-es óra csuklón mérő Elevate™ szívritmusmérővel, rozsdamentes acél peremmel, gombokkal és hátlappal. Okos értesítések, automatikus feltöltés, személyre szabható óraszámlapok és alkalmazások. Érzékelők: GLONASS képes GPS vevő, 3 tengelyű iránytű, giroszkóp és barometrikus magasságmérő.

fenix5s_tmb.jpg

Fenix 5S galéria

Prémium, kisebb méretű (42 mm) multisport GPS-es óra csuklón mérő Elevate™ szívritmusmérővel, előre betöltött tevékenységprofilok minden sporthoz és kalandhoz, okos értesítések, automatikus feltöltés, személyre szabható óraszámlapok és alkalmazások, GLONASS képes GPS vevő, 3 tengelyű iránytű, giroszkóp és barometrikus magasságmérő.

fenix5s-Sapphire_tmb.jpg

Fenix 5S Sapphire galéria

fēnix 5S

Go far, get fit with fēnix 5S, the multisport watch that fits. fēnix 5S is our smaller-sized GPS watch that’s ready for any outdoor or fitness challenge.

Sapphire editions include an extra silicone QuickFit band and feature Wi-Fi® capability for automatic activity uploading.

fenix5x_tmb.jpg

Fenix 5X galéria

Fejlett multisport GPS-es óra, színes európai topotérképpel, útvonaltervezős kerékpáros térképpel és további szabadtéri funkciókkal, rozsdamentes acél peremmel, gombokkal és hátlappal.
Érzékelők: GLONASS képes GPS vevő, 3 tengelyű iránytű, giroszkóp és barometrikus magasságmérő

Forerunner235_300.jpg

Forerunner 235

Letisztult, egyszerűen átlátható táblázatok, grafikonok és vaktérképek mutatják a tevékenységeit, jelzik állapotát. Vezeték nélkül töltheti fel a Garmin Connect felületre az elvégzett edzéseket, ahol akár barátaival, ismerőseivel virtuális versenyeken is indulhat. Megnézheti az aktuális vagy előrejelzett időjárást, és a telefonjáról érkező okos jelzéseket közvetlenül az óráján. +részletek

forerunner30_300.jpg

Forerunner 30

A Forerunner 30 segítségével könnyebben marad fitt és lehet kapcsolódva egyidejűleg. Ez az egyszerűen használható GPS-es futóóra számos hasznos funkciót kínál futása alatt, például csuklóról mért szívritmust és alap okos értesítéseket.

Forerunner35_tmb.jpg

Forerunner 35

Stay fit, stay connected, and share your progress with Forerunner® 35. This stylish, easy-to-use GPS running watch offers Elevate™ wrist-based heart rate, smart notifications and more. Put it on and go!

forerunner735xt_300.jpg

Forerunner 735XT

A Garmin új csúcs multisport órája, az FR920XT utódmodellje.

Kapcsolódó terméklap: Forerunner® 735XT

fr935_tmb300.jpg

Forerunner 935

A Forerunner 935 GPS-es futó/triatlon óra pehelykönnyű, kényelmes viselet, melyet egész nap örömmel hordhat. A 935-ös használható a QuickFit™ óraszíjakkal, így könnyedén változtatható a megjelenése a sportos szilikon vagy az elegáns acél változatokkal is.