Galériák

babycam_2_LQ.jpg

babyCam

A kisgyermekes szülőknek rengeteg dologra kell figyelniük az utazás során. Ezért fejlesztette ki a Garmin a babyCam készüléket - a világ első autós, arra alkalmas navigációval¹ használható gyermekfigyelőjét. Könnyedén válthat a gyermek megjelenítésére, így a fordulóról-fordulóra irányítás közben is rápillanthat a kicsire. Minden útján, minden alkalommal.

dashcam30-35_group.jpg

Dash Cam 30/35

A Garmin Dash Cam 35 egy könnyen használható, nagy felbontású menetrögzítő 3" LCD kijelzővel. Egyidejűleg rögzíti a képet és a hangot. Rögzítse a szélvédőn a kemerát és rögzítse a felvételt 1080p, 720p vagy WVGA felbontásban. A Dash Cam 35 folyamatosan rögzít a tartozék, cserélhető memóriakártyára (a készülék akár 64 GB-os microSD kártyát is támogat, Class 10-es szükséges). A felvételeket visszanézheti a beépített LCD-n vagy később a számítógépre kötve. +részletek

Garmin_dezl_570_770.jpg

dēzl 570/770 LMT

· 7" képátlójú, nagy felbontású üveg képernyő
· Készülék élettartamra szóló¹ Európa térképfrissítés és forgalmi² információk
· Egyéni, kamionos útvonaltervezés³ méret, súly és rakomány megadással
· Kamionos adatbázis, kamionosok számára érdekes pontokkal (POI)
· Riasztások utakra, éles kanyarra, híd magasságra és súlyhatárra

Drive_HR_HUN.jpg

Drive galéria

Drive: A Garmin belépőszintű autónavigációs készülékei.

Képgaléria: Mivel a sorozatban a készülékek külső megjelenése a kijelző méretétől független, így a mappában található képek a Drive széria bármelyik tagjához használhatóak.

Kapcsolódó terméklapok:
Garmin Drive™ 50LM
Garmin Drive™ 50LMT
Garmin Drive™ 60LMT

Garmin-DriveAssistLMT_HUN.jpg

DriveAssist galéria

A Garmin DriveAssist egy olyan szemtanú éberségét biztosítja, aki sohasem pislog. Nagy felbontású, beépített kamerájával végig rögzíti a vezetését. Ha ütközés történik, a beépített gyorsulásérzékelő jele miatt zárolja a felvételt.

Garmin-DriveLuxe_hun.jpg

DriveLuxe galéria

Az elegáns stílusával és a fém tokozásával a DriveLuxe minden autóbelsőbe illeszkedik. A mágneses aktív tartó biztosan tartja készülékét az utazásai során.

DriveSmart_HR_hun.jpg

DriveSmart galéria

DriveSmart: A Garmin közepes szintű autónavigációs készülékei.

Képgaléria: Mivel a sorozatban a készülékek külső megjelenése a kijelző méretétől független, így a mappában található képek a DriveSmart széria bármelyik tagjához használhatóak.

Kapcsolódó terméklapok:
Garmin DriveSmart™ 50LMT
Garmin DriveSmart™ 60LMT +részletek

edge820_tmb.jpg

Edge 820

Legyen a célja felülmúlni az előző napi teljesítményét vagy készüljön a következő versenyére, az Edge 820 a szolgáltatásokat elérhetővé teszi. Ez a kompakt, érintőkijelzős GPS-es kerékpárkomputer számos fejlett lehetőséget biztosít, hogy teljesítményét követhesse.

R_Edge explore tmb.jpg

Edge Explore 820

Az Edge Explore 820 az ideális társ a két keréken átélt kalandjaihoz. Ez a GPS-es kerékpárkomputer előre betöltött kerékpáros térképpel rendelkezik, mely tartalmaz számos ösvényt és Érdekes Helyet. Kijelzője nagyfelbontású, érintésérzékeny és akár kesztyűben is könnyen kezelhető.

LQ garmin-epix-activity-list-300x300_c.jpg

epix galéria

Az epix az első nagyfelbontású, színes, érintőkijelzős GPS/GLONASS vételre képes térképes karóra, mely domborzatárnyékolt világméretű alaptérképet, topográfiai Európa térképet és 1 éves BirdsEye Műholdas felvétel előfizetést tartalmaz. Előre betöltve tartalmazza Európa topográfiai térképét, a 8 GB belső memórián pedig további térképek tárolhatók. A korszakalkotó, rozsdamentes acél EXO antenna a GPS és GLONASS vételi lehetőséggel jobb és gyorsabb pozicionálást biztosít. +részletek

fenix5_HR_tmb.jpg

Fenix 5 galéria

Prémium multisport GPS-es óra csuklón mérő Elevate™ szívritmusmérővel, rozsdamentes acél peremmel, gombokkal és hátlappal. Okos értesítések, automatikus feltöltés, személyre szabható óraszámlapok és alkalmazások. Érzékelők: GLONASS képes GPS vevő, 3 tengelyű iránytű, giroszkóp és barometrikus magasságmérő.

fenix5s_tmb.jpg

Fenix 5S galéria

Prémium, kisebb méretű (42 mm) multisport GPS-es óra csuklón mérő Elevate™ szívritmusmérővel, előre betöltött tevékenységprofilok minden sporthoz és kalandhoz, okos értesítések, automatikus feltöltés, személyre szabható óraszámlapok és alkalmazások, GLONASS képes GPS vevő, 3 tengelyű iránytű, giroszkóp és barometrikus magasságmérő.

fenix5s-Sapphire_tmb.jpg

Fenix 5S Sapphire galéria

fēnix 5S

Go far, get fit with fēnix 5S, the multisport watch that fits. fēnix 5S is our smaller-sized GPS watch that’s ready for any outdoor or fitness challenge.

Sapphire editions include an extra silicone QuickFit band and feature Wi-Fi® capability for automatic activity uploading.

fenix5x_tmb.jpg

Fenix 5X galéria

Fejlett multisport GPS-es óra, színes európai topotérképpel, útvonaltervezős kerékpáros térképpel és további szabadtéri funkciókkal, rozsdamentes acél peremmel, gombokkal és hátlappal.
Érzékelők: GLONASS képes GPS vevő, 3 tengelyű iránytű, giroszkóp és barometrikus magasságmérő

Forerunner230_300.jpg

Forerunner 230

Letisztult, egyszerűen átlátható táblázatok, grafikonok és vaktérképek mutatják a tevékenységeit, jelzik állapotát. Vezeték nélkül töltheti fel a Garmin Connect felületre az elvégzett edzéseket, ahol akár barátaival, ismerőseivel virtuális versenyeken is indulhat. Megnézheti az aktuális vagy előrejelzett időjárást, és a telefonjáról érkező okos jelzéseket közvetlenül az óráján. +részletek

Forerunner235_300.jpg

Forerunner 235

Letisztult, egyszerűen átlátható táblázatok, grafikonok és vaktérképek mutatják a tevékenységeit, jelzik állapotát. Vezeték nélkül töltheti fel a Garmin Connect felületre az elvégzett edzéseket, ahol akár barátaival, ismerőseivel virtuális versenyeken is indulhat. Megnézheti az aktuális vagy előrejelzett időjárást, és a telefonjáról érkező okos jelzéseket közvetlenül az óráján. +részletek

Forerunner35_tmb.jpg

Forerunner 35

Stay fit, stay connected, and share your progress with Forerunner® 35. This stylish, easy-to-use GPS running watch offers Elevate™ wrist-based heart rate, smart notifications and more. Put it on and go!

forerunner 630 300.jpg

Forerunner 630

A Forerunner 630 kiterjedt fiziológiai méréseivel a legtöbbet hozhatja ki edzéseiből, tudva, hogy mit tud elérni a határok feszegetésével. Amint a Forerunner 630 megtanulta a tejsav küszöbértékeit egy irányított teszt során, egyszerűen felhasználhatja azt edzései és zónái meghatározásához. Az általános edzési terhelés, alvási és tápanyag értékek, valamint az általános életvitelében felhalmozódott feszültség mind befolyásolja az edzési teljesítményét. +részletek

forerunner735xt_300.jpg

Forerunner 735XT

A Garmin új csúcs multisport órája, az FR920XT utódmodellje.

Kapcsolódó terméklap: Forerunner® 735XT