Kajakos olimpikonjaink Fenix 5 sportórákkal edzenek

Mindig is fontosnak tartottuk az élsport támogatását. Ennek keretében több éves együttműködés keretében folyamatosan ellátjuk sportórákkal a számos világversenyen sikereket elérő kajakosokat: Pauman Dánielt, Kulifai Tamást és Tóth Dávidot.

Kaliforniai edzőtáborozásukról hazatérve a fiúk át is vehették legújabb edzőpartnereiket, a Fenix 5 multisport órákat. Az elmúlt évek során a kajakos- és futóedzések rögzítéséhez, az adatok elemzéséhez több különböző Forerunnert is használtak, az utóbbi időben pedig már az okosóraként és napi tevékenységkövetőként is használható Fenix3-asok segítették őket a felkészülésben, mostantól pedig a Garmin sportórák zászlóshajója - ezt az elcsépelt szófordulatot a kajakhoz kapcsolódva nem tudtuk kihagyni :) -, a Fenix 5 áll hadrendbe.

Ezek az órák a megterhelő edzések precíz rögzítésén túl már a napi kalóriaégetést, a pihentető alvást, a különféle keresztedzések nyomon követését is lehetővé teszik, valamint az okosóra funkcióknak köszönhetően a hívásokról, üzenetekről sem marad le viselőjük.

További eredményes edzéseket, sikeres versenyeket kívánunk!