NaviGuide Magyarország

naviguide_big.jpg
Cikkszám: 
GS205T
Ár: 
14 900Ft

A NaviGuide Magyarország útvonaltervező szoftver Garmin GPS készülékekhez.
Ez a szoftver Magyarország digitális autóstérképét tartalmazza. Megtalálhatók rajta az autópályák, főutak, mellékutak, folyók, tavak, valamint közel 4000 település részletes, utcaszintű térképe. A szoftver PC-n, és az arra alkalmas GPS készülékeken címkeresésre és útvonaltervezésre is használható. A Balatonról olyan hajózási térképet tartalmaz, melyen megtalálhatók a mélységjelző vonalak, kikötők, kikötői navigációs fények és a partmenti viharjelző rendszer fényei.

A térképszelvények betölthetők minden olyan Garmin GPS készülékbe, amely térkép fogadására alkalmas. A szoftver szintén alkalmas útpontok, útvonalak, trackek le -és feltöltésére a készülék és a számítógép között. A TMC szolgáltatást támogató készülékek valós forgalmi információk alapján képesek az útvonal megtervezésére, elkerülve a forgalmi dugókat.

A térképen szintén megtalálható egy több mint 25.000 bejegyzésből álló POI adatbázis (Point of Interest - Érdekes pontok). Ebben szálláshelyeket, éttermeket, múzeumokat, határátkelőket, benzinkutakat, kórházakat és még sok hasznos információt talál a felhasználó. A térképek feltöltése után a GPS-ek keresés (Find) funkciójával könnyen és gyorsan megkereshető a kívánt adat.

--------------------------------------------------------------------------------

Regisztráció

Figyelem! A szoftver használatának megkezdéséhez szüksége lesz egy „unlock” kódra, melyet Interneten keresztül tud beszerezni a www.garmin.hu/unlock weboldalon. A regisztrációhoz szükséges a CD sorozatszám, a GPS készülék belső azonosítója (Unit ID), valamint néhány személyes adat megadása. A regisztrációs folyamat csupán néhány percig tart, melynek végén megkapja az unlock kódot.

A GPS Unit ID az Ön GPS készülékének tíz számjegyből álló egyedi azonosítója. Az alábbi módon tudhatja meg ezt a számot.

 • Telepítse a szoftvert, majd futtassa a MapSource ikonra kattintva!
 • Kapcsolja be a GPS készüléket és csatlakoztassa a számítógéphez!
 • A szoftverben lépjen be a 'Segédprogramok' menübe és válassza a 'Készülékazonosító beolvasása' menüpontot. A szoftver kiolvassa a GPS-ből az azonosítót, melyet a regisztráció során kell megadnia.

--------------------------------------------------------------------------------

Hardver és szoftver követelmények

 • Pentium processzor
 • Windows 98/ME/NT/2000/XP
 • minimum 128 MB RAM
 • 300 MB üres terület
 • CD-ROM
 • egy szabad soros, vagy USB port (a GPS készüléktől függ)
 • 256 színű videokártya (24 bites színmélység ajánlott)
 • Egér vagy egyéb mutató eszköz
 • PC összekötő kábel a GPS csatlakoztatására

--------------------------------------------------------------------------------

Felhasználói visszajelzések
A települések úthálózata és a közlekedési szabályok folyamatosan változnak. A javító szándékú felhasználói visszajelzéseket eddig is nagy örömmel fogadtuk, és lehetőségeinkhez mérten fel is használtuk a frissítésekben. Ezen szándékunk változatlan, továbbra is köszönettel fogadjuk az észrevételeket. A hibajelentések feldolgozását egyszerűsítendő, elkészítettünk egy online hibabejelentő oldalt, mely segítségével az Önök visszajelzései egyből a legjobb kezekbe, a térképészekhez kerülnek.

--------------------------------------------------------------------------------

Szoftverfrissítés/NaviGuide Magyarország software update
Jelenlegi verziószám: 2016.10

A 4.0-2015.05-ös verzióval rendelkezők ingyenesen tölthetik le/download now az 2015.08-as frissítést.