Letöltések

Ezen az oldalon találja a GARMIN készülékekhez ingyenesen letölthető frissítéseket. Kérjük, válasszon a listából!

Firmware

Amennyiben külön szeretné letölteni egy adott készülék belső szoftverét (firmware), azt ide kattintva tudja letölteni.

Letölthető Magyarország sebességmérő kamera adatbázis

A sebességmérő kamera adatbázisok feltöltése és használata előtt javasolt a készülékek belső szoftverét frissíteni. A frissítésről további információk ide kattintva érhetők el.

Köszönjük a TravelTech Kft. hozzájárulását, akik biztosították az általa gyűjtött és közzétett naprakész, fix szerelésű (pl. autópályák, főbb utak) sebességmérő kameráit tartalmazó adatbázis elérését. Ez a TravelTech Kft. honlapjáról a következő hivatkozásra kattintva tölthető le:
TravelTech Kft. fix sebességmérő adatbázis

Az alábbi hivatkozásra kattintva pedig letölthető egy korábbi állapotot tartalmazó (nem a TravelTech Kft. adatbázisán alapuló, így más adatokat is tartalmazó), díjmentes sebességmérő kamera adatbázis, mely segítségével értesítést kaphat arra alkalmas Garmin készülékén +részletek

MapSource frissítés

A MapSource térképfeltöltő keretprogram frissítéseit ide kattintva tudják letölteni.

Új navigációs hang!

Új navigációs hangok a Garmin készülékekhez.
Ha már unja az általános hangokat, próbálja ki a hagyományostól eltérő, vicces megjegyzésekkel kiegészített változatot is! +részletek

WebUpdater

Web UpdaterA Garmin készülékek belső szoftverét (firmware) frissítő WebUpdater alkalmazás. Csak kösse össze készülékét számítógépével és a Web Updater program megkeresi és telepíti a legfrissebb szoftver alkalmazásokat.