Keréknyomás mérő (TPMS)

tpms_150.jpg
Cikkszám: 
010-11997-00

Egyszerűen nyomon követhető keréknyomás
A keréknyomás mérőnk (TPMS) segítségével a motorbicikli kerekeinek nyomása ellenőrizhető menet közben is. A rendszer akár 4 kerekű motorokkal is használható (autókon nem!). Minden kerékre fel kell tenni egy TPMS érzékelőt (külön vásárolható, csak fém szelepszárakkal használható).

Keréknyomás információ egy pillantás alatt
Erősítsen fel egy TPMS érzékelőt minden fém szelepszárra a járművén, majd párosítsa azokat a Zumo® 390 készülékkel. A TPMS ANT technológiával továbbítja az adatokat a zūmo 390 felé, így valósidejű információkat láthat a kijelzőn.

A TPMS segítségével egyedi nyomás határértékeket is beállíthat. Ha a keréknyomás változik, a TPMS riaszt. Lehetséges az idő viszonylatában megtekinteni a korábbi nyomásváltozásokat. A TPMS segít idejében felderíteni az esetleges szivárgásokat, így megelőzve egy nagyobb problémát.

Kicsi és okos
A TPMS a legkisebb motoros keréknyomás-ellenőrző a piacon. Minden TPMS érzékelő egy egyszerűen cserélhető gombakkumulátorról működik, mely akár 18 hónapon át látja el árammal a kis jeladót. Az üzemidő érdekében a TPMS alacsony áramfelvételű alvó módba vált megálláskor, majd újraindul, ha mozgást érzékel.

Ár: 
36 700Ft