Jogi nyilatkozat

A "Garmin" név és a hozzá kapcsolódó logók a Garmin Inc. bejegyzett védjegyei, illegális felhasználásuk büntetőjogi eljárást von maga után. A www.garmin.hu-n megjelenő összes anyag (cikkek, fotók, logók, stb.) szerzői jogvédelem alá esnek, bármilyen célból történő újrafelhasználásuk kizárólag a Navi-Gate Kft. írásbeli engedélyével lehetséges.

A www.garmin.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját weboldalán a Navi-Gate Kft. külön hozzájárulása nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen tartalmi elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.garmin.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

Az Navi-Gate Kft. a vonatkozó jogszabályok tiszteletben tartásával vállalja, hogy látogatói számára hírlevelet kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célból küld, és mindig biztosítja a szolgáltatás megszüntetésének lehetőségét.