Hírek

Megjelent a legfrissebb City Navigator Europe 2018.10 NTU térkép

Tisztelt Ügyfeleink!

Megjelent és letölthető a legfrissebb City Navigator Europe 2018.10 NTU frissítés az NTU rendszerű térképeket használó készülékekre (újabb Nüvi, Zumo és Dezl típusok, valamint a Drive sorozat tagjai).

A térképfrissítés letöltése és telepítése szokott módon a Garmin Express programmal történik. A frissítés megkezdése előtt mindenképpen célszerű a Garmin Express legfrissebb verziójának telepítése. +részletek

Kajakos olimpikonjaink Fenix 5 sportórákkal edzenek

Mindig is fontosnak tartottuk az élsport támogatását. Ennek keretében több éves együttműködés keretében folyamatosan ellátjuk sportórákkal a számos világversenyen sikereket elérő kajakosokat: Pauman Dánielt, Kulifai Tamást és Tóth Dávidot. +részletek

Megjelent és letölthető a NaviGuide 2017.04 NT frissítés

Megjelent és letölthető a NaviGuide 2017.04 NT frissítés az SD kártyás, előre betöltött és CD-s változathoz. További információkat az alábbi hivatkozáson talál:

http://www.garmin.hu/naviguide-magyarorszag-201704

FONTOS! A korábbi, nem NT verziós készülékekhez új frissítés már nem lesz elérhető, azokhoz az utolsó változat a 2016.05-ös (ez továbbra is letölthető).

Fenix 5 méretek összehasonlítása

Nincs két egyforma sportoló vagy túrázó. Ezért a Fenix 5 sorozat több különféle verzióban és méretben érkezik, hogy minden karmérethez és sporthoz megtalálható legyen a megfelelő változat. Nézzük a különféle Fenix 5 méreteket, összehasonlítva egyéb modellekkel is!

+részletek

Összehasonlító táblázatok autós és outdoor készülékekhez

Összeállítottunk egy-egy táblázatot, amelyben megtalálhatók a legfontosabb jellemzők és különbségek az autós-, valamint outdoor készülékek tekintetében. +részletek

Megjelent a City Navigator Europe NT és NTU 2017.20 térképfrissítés

Megjelent és letölthető a City Navigator Europe NTés NTU térkép 2017.20-as változata. A frissítésről és annak menetéről ide kattintva olvashat.

FONTOS!

A térkép méretének növekedése miatt a telepítés során valószínűleg szükség lesz memóriakártyára is a készülékekbe (ennek méretéről a Garmin Express ad tájékoztatást a frissítés során).

Melyik Garmin futóórát válasszam?

Az egyik legdivatosabb, és legegyszerűbben elérhető mozgásforma a futás. Ha valaki úgy dönt, hogy csatlakozik a futók táborához, és kitűz maga elé valamilyen célt – legyen az heti 1-2 könnyed kocogás, vagy akár egy maraton teljesítése – jogosan merül fel az igény, hogy mérni kellene az edzéseken nyújtott teljesítményt, figyelni a változásokat, elkerülni a túlzott megterhelést. Ezen információk beszerzésében lehet nagy segítség egy futóóra, a Garmin széles palettájáról pedig igényeink szerint válogathatunk, amiben próbál segíteni ez az összefoglaló és a letölthető táblázat. +részletek

Melyik kerékpáros GPS-t válasszam?

Az alábbi írás a Garmin Edge készülékcsalád tagjai közötti eligazodást szeretné segíteni, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek leginkább megfelelő eszközt. +részletek

2016 szeptemberi hírlevelünk


+részletek

Egyedi óraszámlapok! Megérkezett az ingyenes Face-It alkalmazás!Nem találtad a megfelelő óraszámlapot Garmin órádhoz a Connect IQ Store-ban? Most eljött a pillanat, néhány kattintással létrehozhatod sajátodat mobiltelefonod segítségével!
Töltsd le a Garmin Face-It applikációt, és kövesd az egyszerű lépéseket: válassz egy képet a telefon galériájából, méretezd át, válassz az analóg és a digitális időkijelzés közül, majd küldd át órádra a kész óraszámlapot!
(Az alkalmazás Android és iOS készülékekhez is elérhető.)