Nagy siker volt a III. GARMIN GPSGames Fesztivál

Közel 400 embert mozgatott meg a hétvégén a III. GARMIN GPSGames Fesztivál Tatán. Az Öreg-tó partján megrendezett navigációs fiesztán kicsik és nagyok egyaránt kellemesen szórakozhattak: a gyerekeket kincskereső játék, a felnőtteket a versenyprogram várta.

"Immár harmadik alkalommal találkozhattak a navigáció szerelmesei a GARMIN GPSGames Fesztiválon. A tavalyi első fesztivál óta a verseny egyre kedveltebbé vált, így a felkínált programlehetőségek is egyre színesedtek. Ez alkalommal gyalogos, kerékpáros és családi kategóriában mérhették fel navigációs képességeiket a vállalkozó szelleműek" - mondta el Magyar Péter, a fesztivál főszervezője.

Akit nem hoztak kellően lázba az értékes díjak, kipróbálhatta a GPS alapú szerepjátékot, a Wherigo-t, illetve az úgy nevezett inverz kessinget, amelyben fénykép alapján kell megkeresni bizonyos pontokat és megadni azok koordinátáját.

A fesztiválon a GARMIN is jelen volt: a GARMIN sátrában az érdeklődők megismerkedhettek az outdoor készülékekkel, sőt, akár ki is próbálhatták őket. Érdemes nyomon követni a GARMIN újdonságait, hiszen hamarosan új termékek érkeznek – így a következő GPSGames Fesztiválon akár már egy új GARMIN készülékkel is nekivághatunk a próbatételeknek.