Navigációs kalandok állatbarátoknak

Újabb fesztiválon tehették próbára tájékozódási képességüket a navigáció szerelmesei – a májusi program nagy sikerére való tekintettel 2008. július 19-én a GARMIN és a GPSGames megrendezte Jótékonysági GPSGames Fesztiválját Budapest XVII. kerületében.

A fesztivál kellemes kikapcsolódást jelentett az egész családnak, hiszen a játékos kedvűek részt vehettek a versenyben, míg a legkisebbek bejárhatták az állatotthont és barátkozhattak az állatokkal az állatsimogatóban. A helyszín a Noé Állatotthon Alapítvány MiniMenhely-részlege volt ezúttal, ahol az érdeklődők képet kaphattak az alapítvány működéséről is. A MiniMenhely-program a Noé Állatotthon Alapítvány speciális rehabilitációs programja, amely a sintértelepi és megkínzott kutyák szervezett mentésére jött létre 2004-ben. A MiniMenhely-részleg Budapest legnagyobb állatotthonának részeként azóta is évi több száz állatot ment meg a biztos pusztulástól.

A versenyen résztvevők egyúttal az alapítvány működését is támogathatták. Az állatbarátokat azonban az értékes GARMIN nyeremények is motiválták a kijelölt pontok minél gyorsabb megtalálásában, hiszen a győztesek GARMIN Forerunner 50-es fitneszkészüléket vagy nüvi 200 pink autós navigációs készüléket nyerhettek.