Sportóriások a North Face - Garmin csapatban az X2S tereptriatlonon Visegrádon

Sportóriásokat láthattunk a 4. alkalommal megrendezésre kerül X2S tereptriatlon versenyen Visegrádon, július 5-én. A Duna parton felállított versenyközpontban több olimpikon és világbajnok állt a rajtvonalhoz. Az esemény védnöke Pesuth Rita idén ugyan nem indult, de versenyző korában már részt vett egy hasonló viadalon Visegrádon.

Ez alkalommal az olimpiai arany esélyes kajakpáros tagjai vezették fel az úszást a Dunán. Az úszók között ott volt továbbá Hüttner Csaba kajakvilágbajnok, aki a The North Face-GARMIN csapat kezdő tagjaként állt rajthoz, de vele együtt indult a versenyen Csabai Ervin, minden idők legeredményesebb kenu maraton világbajnoka, illetve Vinczeffy 'Zerge' Zsolt hegyikerékpár olimpikon. Szintén megjelent a versenyen Kropkó Péter, többszörös Ironman győztes, hazánk triatlon 'nagykövete'.

A GARMIN nemcsak az egyik csapat névadójaként kötődött a versenyhez, hanem saját információs sátrat is felállított, ahol az érdeklődők mindent megtudhattak a népszerű navigációs és fitnesztermékekről.